Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κούγιας: "Και οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας ήταν γκέι"

Σάλο προκαλούν τα λεγόμενα του Κούγια

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευσή του στη δίκη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το seleo.gr, o Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε χασικλή τον Γιάννη Μπουτάρη, συγκρίνοντας τον χαρακτήρα του νυν δημάρχου με του πρώην, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο ένας καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει και ο άλλος δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο" ενώ χαρακτήρισε μύθο τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για τα κατορθώματά του στον στιβο.

Από τα βέλη του Αλέξη Κούγια δεν ξέφυγαν όμως ούτε οι υποψήφιοι για το Δήμο Αθηναίων αφού όπως είπε "φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι".

12 σχόλια:

  1. Το γεγονός αυτό κάνει λιγότερο ένοχο τον πελάτη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο ...κασίδης !!!!!!!!!
    χάλασε ο κόσμος !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άνδρας εμείς λέμε αυτόν που έχει φιλότιμο.Οχι απαραίτητα αυτόν που πηγαίνει με γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πέντε 'ηταν γκέι και ο Κούγιας από την αντρίλα του που ικανοποιούσε καλά την γυναίκα του, αυτή (η γυναίκα του) έτρεχε με τους αραπάδες στα μπουζούκια με τις κάμερες και του τα φορούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ωραια ανωνημα να πηδας τον αλλον.και τη δικια σου την ειδα στο ποταμι με ενα μηχανοβιο που την σκ.....

      Διαγραφή
    2. Μήπως την μπέρδεψες με την μάνα σου; Η Βατίδου πήγαινε στα μπουζούκια με τους αραπάδες (λέγε με κοσμηματοπώλη που την ήθελε για "πωλήτρια") και φώναζαν τις κάμερες του star.Δεν λέω κάποιο κουτσομπολιό άγνωστο σε εσένα.
      Προς Aridaia παρακαλώ να μην κοπεί.

      Διαγραφή
  5. Έχω την αλγεινή εντύπωση ότι αυτή η χώρα δεν πρόκειται να συνέλθει ποτέ από τη σεξιστική παθολογία που την κατατρώγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτα ο κ.ΚΟΥΓΙΑς ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΑ ΠΕΙ ΠΡΟΤΥΤΕΡΑ για να; παρει τα μετρα του ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα ποιός μιλάει!!! Ο Κούγιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News