Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Αντάρτικο 5 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το μισθολογικό των ένοπλων

Μεταξύ αυτών κιαι ο Ιορδάνης Τζαμτζής

Την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θέτουν ως προϋπόθεση για να υπερψηφίσουν την τροπολογία για τα μισθολογικά των δικαστικών λειτουργών, πέντε βουλευτές της ΝΔ, με κοινή δήλωσή τους, σήμερα.

Πρόκειται για τους βουλευτές της ΝΔ Ηλία Βλαχογιάννη, Δάνη Τζαμτζή, Θεόδωρο Σολδάτο, Παύλο Βογιατζή και Δημήτρη Κυριαζίδη, οι οποίοι αναφέρουν:
Η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών, ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση, με την οποία αποκαθίστανται οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών λειτουργών, αποτελεί για τους δικαστικούς μια θετική εξέλιξη, με δεδομένο, την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις και για τους βουλευτές. Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή.

Οι Βουλευτές 
1) Ηλίας Βλαχογιάννης Βουλευτής Τρικάλων 
2) Ιορδάνης Τζαμτζής Βουλευτής Πέλλας 
3) Θεόδωρος Σολδάτος Βουλευτής Λευκάδος 
4) Παύλος Βογιατζής Βουλευτής Λέσβου 
5) Δημήτριος Κυριαζίδης Βουλευτής Δράμας

1 σχόλιο:

  1. Όσα χρήματα δοθούν σε όσους δοθούν, θα πρέπει να εξοικονομηθούν από άλλες πηγές. Δηλαδή από τον υπόλοιπο κοσμάκη κύριοι βουλευτές.
    Για να αποκατασταθεί λοιπόν η αδικία για τους δικαστικούς και τους ένστολους πρέπει να ματώσουμε κι άλλο οι υπόλοιποι. Και μη ψελλίσετε τη καραμέλα για το κακό του <>. Στα οικονομικά βάρη πρέπει να συμμετέχουν ΟΛΟΙ. Όχι ορισμένοι να βγάζουν την ουρά τους απέξω και οι υπόλοιποι να είμαστε οι μ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News