Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

"Ανθρωποκτονία" λέει η Αστυνομία για το θάνατο του 83χρονου στο Γαρέφι

Ανθρωποκτονία σε βάρος 83χρονου στο Γαρέφειο Πέλλας

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ανθρωποκτονία σε βάρος 83χρονου στο Γαρέφειο Πέλλας.

Χθες (01.06.2014) το απόγευμα, στο Γαρέφειο Πέλλας, βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του από συγγενικό πρόσωπο 83χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν δεμένος στα χέρια με καλώδιο.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε κ. Ιατροδικαστής, καθώς και συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Πέλλας για την εξερεύνηση του χώρου.

Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

4 σχόλια:

  1. έχουμε πολύ πολύ καιρό να δούμε κάποιο έγκλημα στο τόπο μας....Περιμένουμε με αγωνία τις έρευνες της αστυνομίας προς κάθε κατεύθυνση, καθώς και τη βοήθεια των κατοίκων του χωριού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταζομαι την αναστατωση των κατοικων καθως και των συγγενων του προσωπου....κριμα για τον ανθρωπο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχει φημολογία για χρήστες ναρκωτικών απο γειτονικό χωριό που κλέβουν για τη δόση τους....έχουν συληφθεί και παλιότερα για κλοπές...περιμένουμε ανακοινώσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα συλληπητηρια μου στους συγγενεις και φιλους του αποθανεντα. Ευχομαι να βρεθουν οι δραστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News