Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Μεγάλη συμμετοχή στην Ποδηλατοδρομία των Almopistas (ΦΩΤΟ)

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να το διασκεδάσατε"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατοδρομία το απόγευμα της Κυριακής.

Στη βόλτα που διοργάνωσαν οι Almopistas μαζί με τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτοφανής με παραπάνω από 75 άτομα!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να το διασκεδάσατε.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας για το περιπολικό και το προσωπικό που διέθεσε για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου.


8 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια σε όλους και για όλα.Συνεχίζουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας.Δεν έχουμε άλλη επιλογή απ το κυνηγάμε το καλύτερο μόνοι και μαζί.Καλό καλοκαίρι ! Ardeotis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για όσα κάνετε για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η συνεργασία μεταξύ συλλόγων είναι προς παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σχέση ρε φίλε αυτό. Δεν είδα κανένα αλλά και να ήταν τι σημασία έχει. Δεν μπορούν να κάνουν ποδήλατο οι δημοτικοί? Μια παρέα είμασταν μικροί μεγάλοι και πήγαμε για ποδήλατο. Μακάρι να διοργανώνονταν πιο συχνά τέτοιες δραστηριότητες. Μπράβο στις ομάδες που το διοργάνωσαν.

      Διαγραφή
    2. Η προεκλογικη περιοδος τελειωσε... Δε χρειαζεται να υποκρινονται οτι ενδιαφερονται για την Αλμωπια τωρα...

      Διαγραφή
  4. Περασαμε πολυ ωραια! Εξαιρετικη η οργανωση! Τα παιδια μας θελουν να κανουν βολτες με τα ποδηλατα αλλα φοβομαστε τα αυτοκινητα και τα αδεσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι κατι τοσο ομορφο το λερωνετε? ηταν ομορφα.την αλλη φορα ελπιζω να ειμαστε περισσοτεροι. κι ας ερθει οποιος θελει. απο ολες τις παραταξεις απο ολα τα κομματα. αυτο θελουμεολοι. αγαπη για τη φυση, για την πολη μας. το ποδηλατο ειναι σταση ζωης και αποψη (Μ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News