Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του επίτιμου προέδρου της Δόξας Ριζού Γιάννη Κελεσίδη στο Aridaia News

Διαβάστε τη συνέντευξη

Διαβάστε τη συνέντευξη του επίτιμου προέδρου της Δόξας Ριζού Γιάννη Κελεσίδη στο Aridaia News:

1) Πως είδατε την φετινή χρόνια όσον αφόρα την ποιότητα του ποδόσφαιρου, αλλά και την δυναμικότητα των ομάδων στην Α΄ κατηγορίας;

Για τον 1ο όμιλο υπήρχαν ομάδες με διαφορετικές ταχύτητες ,ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο και ομάδες που ήθελαν την παραμονή στην κατηγορία. Το απόλυτο το είχε η Δόξα Ριζού που ξεχώρισε από τον πρώτο γύρο. Οι 2 ομάδες Όλυμπος Αψάλου και το Λουτράκι ήταν κοντά για την δεύτερη θέση .Όσον αφορά την ποιότητα, υπήρχαν ομάδες που ξεχώριζαν και άλλες που είχαν δύναμη.

2) Φέτος η σαιζόν ξεκίνησε με τον Άλκη Νουσικήρου στη διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας και τελείωσε με το νέο πρόεδρο Στέργιο Αντωνίου. Τι διαφορές εντοπίσατε;

Τις διαφορές θα τις δούμε στην επόμενη περίοδο.

3) Πως κρίνετε τη διαιτησία και ποιες αλλαγές χρειάζεται για να πάμε σε καλύτερες διαιτησίες;

Να προσέξουν οι υπεύθυνοι της διαιτησίες .Να παρακολουθούν περισσότερους αγώνες, για να διορθώνουν τα λάθη.

4) Τι σας έκανε θετική εντύπωση και τι σας δυσαρέστησε κατά την φετινή περίοδο;

Κρατώ τη θετική πλευρά μονό. Η ομάδα μας, η Δόξα Ριζού κατάφερε πολύ νωρίς και ήταν απόλυτος διεκδικητής του πρωταθλήματος. Τα δυσάρεστα δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω.

5) Η Δόξα Ριζού έκανε καταπληκτική πορεία όμως στα μισά του πρωταθλήματος υπήρξε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Γιατί έγινε αυτό;

Από τη στιγμή που έγινε δεκτή η παραίτηση, εμείς είχαμε υποχρέωση να πάρουμε έναν προπονητή καταξιωμένο με μεγάλες περγαμηνές του ελληνικού ποδόσφαιρου. Θα ρωτούσα και εγώ εσάς: Είδατε καμία διαφορά στην ομάδα; Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είχε πολύ καλούς παίκτες και με τον Υφαντίδη Χ. συνέχισαν αυτό που ξεκίνησαν. Αλλά την ερώτηση αυτή θα ήθελα να την κάνετε και στον πρώην προπονητή.

6) Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει η ΕΠΣ ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας;

Γνώμη δική μου να εξαλείψουν τα πλαιη οφ αλλά και τα έξοδα του παιδικού αλλά να συνεχίσουν τα πλαιη αουτ. Επίσης το Δ.Σ να είναι κοντά στις ομάδες.

7) Τέλος, ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στο φίλαθλο κόσμο της Δόξας Ριζού για τη νέα σαιζόν;

Το Δ.Σ Δόξας Ριζού και οι ποδοσφαιριστές τους, κάναμε υπερήφανους, πήραμε το πρωτάθλημα ,πήγαμε στους 4 στο κύπελλο, αλλάξαμε την δομή της ομάδας. Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλουμε να δημιουργήσουμε την παιδική ομάδα. Είμαστε κοντά σε ντιλ με τους 2 μικρούς (Σαρίδη Νίκο - Παπαδόπουλο Δημήτρη) για να κάνουν το παραπάνω ποδοσφαιρικό βήμα. Για να έχουμε παραπάνω κουράγιο να συνεχίσουμε και η ομάδα μας να έχει επιτυχίες, επιβάλλεται να είναι πιο κοντά στην ομάδα το Δ.Σ., με τη βοήθεια και των φιλάθλων θα κάνουμε την ομάδα πιο ελκυστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News