Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών

Πρόσκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του προέδρου, τα παραπάνω θέματα της πρόσκλησης, το καταστατικό της εταιρίας, καθώς και την κείμενη ισχύουσα νομοθεσία και τον Ν.2190/1920 περί ανωνύμων εταιριών.

Αποφασίζει ομόφωνα:

Να συγκληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την 27η Ιουνίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας και εγκρίνει το πιο κάτω κείμενο της πρόσκλησης των μετόχων στην οποία αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» ΑΡ. Μ.Α.Ε. 69112 / 57 / Β / 09 / 16.

Σύμφωνα με τον Ν.2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως σήμερα ισχύει και το Καταστατικό της εταιρείας και μετά την παρούσα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καλείται ο μέτοχος της εδρεύουσας στην Αριδαία (πλατεία Αγγελή Γάτσου) Δήμος Αλμωπίας με την επωνυμία «Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου» με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27 Ιουνίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2013 - 31/12/2013 και των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της χρήσης 01/01/2013 - 31/12/2013.

3. Εκλογή ελεγκτών (τακτικών και αναπληρωματικών) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2014 - 31/12/2014 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Έγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2013

5. Προέγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2014

6. Έγκριση Αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2010 και αποζημιώσεων των συνεδριάσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2010 και παλιότερα.

4 σχόλια:

  1. πόσο είναι η αμοιβή των μελών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δικιο εχεις φιλε που ρωτας εγω ομως θελω να μαθω και ποσο καιρο δεν εχουν πληρωθει? ποιους θα πληρωσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άρτσι βούρτσι και ο λουλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ειναι αυτα ρε ποιες αμοιβες? ποιοι ειποτιθετε δεν εχουν πληρωθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News