Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δικαίωμα στο... όνειρο - Η Εθνική που άντεξε και ο "τελικός" με την Ακτή

Οι παίκτες της Εθνικής κατέθεσαν… ψυχή και πάθος

Την ώρα που η πρωταθλήτρια κόσμου του 2010 Ισπανία αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, πριν δώσει και το τρίτο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων και η Αγγλία είναι ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, η Ελλάδα είναι ακόμα... ζωντανή.

Οι παίκτες της Εθνικής κατέθεσαν… ψυχή και πάθος -κάτι που τους χαρακτηρίζει συνήθως όταν βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο- κατόρθωσαν να μην δεχθούν κάποιο γκολ κι έστω κι αν μετά από δύο αγώνες δεν έχουν σκοράρει, ελπίζουν ακόμα βάσιμα σε πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το κλίμα των τελευταίων 24ωρων μετά το επεισόδιο με Μανιάτη – Τζαβέλλα, η αναγκαστική αλλαγή του Μήτρογλου στο 35’ και αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατσουράνη στο 38’ έδειχναν πως η κατάσταση κυλούσε… στραβά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όλα αυτά όμως αντί να πτοήσουν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος τους έβαλαν στην "πρίζα". Οι διεθνείς δημιούργησαν ένα απροσπέλαστο τείχος στην Ιαπωνία που προσπάθησε με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους για να το διασπάσει αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Ο Καραγκούνης «έφτιαξε» το κέντρο της ομάδας, βγάζοντας απίστευτη ενέργεια και δεν επέτρεψε να φανεί (τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου) η αριθμητική υπεροχή των «μπλε σαμουράι».

Και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν -εδικά από την στιγμή που οι Ιάπωνες απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα- δεν υστέρησαν. Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν απίστευτος και μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Καβασίμα να κρατά απόρθητη την εστία του.

Ο Μανιάτης με τον Κονέ έτρεξαν χιλιόμετρα στον χώρο του κέντρου, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν άφησαν να περάσει τίποτα, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Καρνέζης κατέβασε ρολά.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Η Γαλανόλευκη για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την Ακτή Ελεφαντοστού και παράλληλα θα χρειαστεί οι Γιαπωνέζοι να μην επικρατήσουν της Κολομβίας.

5 σχόλια:

  1. Α ρε Κατσουρ μας έκαψες, αλλα τι περιμένεις Μπαοκ εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPRABO STO PATHIASMENA PAIDIA POU PALEPSAN SE AYTO TO PAIXNIDI!MEN KATI SAN TON KATSOURANH KAI TON MITROGLOU FANHKE APO YPOXREOSH TO KANANE GIAYTO BGHKAN APO TO MATS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ποιος μυτρογλου αυτος εχει να παιξη απο τον δεκεμβριο για διακοπες τον πηρε ο ασχετος ο σαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. se aythn thn ethniki mono o manos sergios mporei na skorarei.einai kalyteros kai apo ton geka kai apo ton mitroglou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ(ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ) ΔΙΣΤΥΧΩΣ 0 . Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ =ΑΠΟΤΥΧΙΑ . ΕΘΝΙΚΗ=ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ. ---- Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ=ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΡΕ ΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ? ΛΕΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News