Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας κι εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΕΣΚΑΡΚΟΜ ΑΕ, με έδρα Σεβαστιανά Σκύδρας, κύριο Κοτζαβασίλογλου Δημήτριο για την ευγενή του προσφορά, τεσσάρων (4), ελαστικών για Πυροσβεστικό μας όχημα.

Μιας προσφοράς, που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, όπου ο εθνικός προϋπολογισμός δεν είναι πάντοτε εύκολο να προσφέρει για τη βελτίωση των υπηρεσιών, συντελεί στην ασφαλή και γρήγορη μετάβαση στα συμβάντα που επιλαμβάνεται η Υπηρεσίας μας για την προστασία των πολιτών και του φυσικού πλούτου του Νομού μας.

Ο Διοικητής Π.Υ. Έδεσσας
Ζώης Κ. Γιώτης
Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News