Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο Γιάννης Σηφάκης και ο συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας

Ο Γιάννης Σηφάκης και ο συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας

Ο Γιάννης Σηφάκης, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» παρευρέθηκε, μετά από πρόσκληση των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας, στην συνέλευση τους που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γιάννης Σηφάκης επιβεβαίωσε την υποστήριξη του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για διεκδίκηση μη εφαρμογής στην πράξη της απαράδεκτης απόφασης της κυβέρνησης για τον απολύτως διαβλητό και ισοπεδωτικό τρόπο δήθεν αξιολόγησης τους και ζήτησε από τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τους άλλους συνδυασμούς του απερχομένου δημοτικού συμβουλίου...

...την θετική ανταπόκριση τους στο αίτημα των εργαζόμενων για άμεση (πρίν τις 30.06.14) λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για μη εφαρμογή από τον Δήμο των οριζόμενων στον δήθεν τρόπο αξιολόγησης που στην ουσία αποτελεί εμπαιγμό και μεθόδευση απολύσεων.

8 σχόλια:

  1. Εγω παλι κ.Σηφακη πιστευω οτι πρεπει να επαναξιολογηθουν οι Δημοτικοι Υπαλληλοι για το καλο ολων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά φίλε μου, αλλά με αντικειμενικά και αξιόπιστα κριτήρια. Είναι αξιολόγηση όταν σε κάθε υπηρεσία είναι υποχρεωτικό να αξιολογηθούν το λιγότερο το 15% ως κακοί, το 60% ως μέτριοι και το πολύ 25% ως άριστοι; με τέτοια ισοπέδωση και διαβλητότητα γίνεται να συμφωνεί κανείς; γίνεται μόνο για να απολύσουν τους "κακούς" και μετά να ζητήσουν τους επόμενους "κακούς" κλπ, την ίδια στιγμή που οι Δήμοι χρειάζονται προσωπικό ( με βάση φυσικά μελέτη βιωσιμότητας) με τις αρμοδιότητες που έχουν αναλάβει

      Διαγραφή
  2. Δεν γινεται σε καποιες υπηρεσιες του δημου να δουλευουν 4 ωρες και να παιρνουν 800 €. Καποιες πρεπει να καταργηθουνε και να γινει αξιολογηση του πρωσοπικου και με ποια κριτηρια μπηκαν τοτε. Αν μπηκαν με βισμα στα σπιτια τους. Υπαρχουν νεοι με ορεξη να εργαστουν και να προσφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους. Δεν απολύεις ανθρώπους από την εργασία τους. Αξιοποιεις τους εργαζομένους ανάλογα με τα προσόντα τους και καλύπτεις όλες τις απαραίτητες θέσεις. όσους περισσεύουν τους αξιοποιείς όπου ταιριάζουν. Η εργασία είναι δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύει κανείς ότι ο απερχόμενος δήμαρχος θα κάνει κανένα δημοτικό συμβούλιο μέχρι να φύγει στις 31/08/2014;
    Μετά τις εκλογές δεν έχει γίνει οικονομική επιτροπή εκεί που γινόταν κάθε εβδομάδα.
    ΔΣ δεν παίζει μάλλον.
    Σκύδρα και Έδεσσα έχουν κάνει αντίστοιχα.
    Εδώ στην Αλμωπία τα έχουν φορτώσει μάλλον στον κόκκορα.
    Το απόλυτο ότι να` ναι το γεγονός ότι σε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι, πήγε εκπρόσωπος του συνδυασμού του Σηφάκη που εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος, εκπρόσωπος του συνδυασμού του Μπίνου που επίσης εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και από τον Πασόη πήγε ο Αποστολίδης που δεν εκλεχτηκε δημοτικός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΨΥΦΟΘΗΡΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΑΡΑ ΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (συνεργατες)ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι α-χρηστοι στα σπιτια τους αν δεν θελουν να προσφερουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News