Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κοινοβουλευτική ομάδα στις φυλακές... "ιδρύει" η Χρυσή Αυγή - Προφυλακιστέος και ο Ματθαιόπουλος

Αύριο αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο για την τύχη της Ελένης Ζαρούλια

Η... παροικία της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού όλο και μεγαλώνει, αφού το δρόμο που βάδισαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος και Γιώργος Γερμενής θα ακολουθήσει άμεσα και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και γίνεται ο όγδοος από τους κατηγορούμενους που θα μπει στη φυλακή.

Την προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, αποφάσισαν οι εφέτες ανακρίτριες της υπόθεσης και ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι ανακρίτριες της υπόθεσης όσο και ο εισαγγελέας, έκριναν πως ο βουλευτής πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή με το σκεπτικό ότι εάν αφεθεί ελεύθερος θα συνεχίσει την εγκληματική δραστηριότητα, καθώς, εκτός από βουλευτής, είναι και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Επομένως, κατά την κρίση τους, ανήκει στη στενή ηγετική ομάδα της ΧΑ και με κάθε τρόπο προτρέπει και προπαγανδίζει την εγκληματική της δράση.

Ο βουλευτής, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, προσήλθε το πρωί ενώπιον των ανακριτριών και παρέδωσε δισέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες και αναφέρεται σε πολιτική δίωξη που υφίσταται η Χρυσή Αυγή. Ο κ. Ματθαιόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανάκρισης.

---
Πηγή: newsit.gr

7 σχόλια:

  1. βρωμοκρατος ,κλεφταραδες ψευτοδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος! Έτσι διαλύονται τα νέα ζευγάρια. Τώρα τι θα κάνει μόνη της η Ουρανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΝΝΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλτε στη φυλακη τους χρυσαυγητες και βγαλτε εξω τους λαθρομεταναστες,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aλητες,προδοτες,παραδικαστικοι,στο τελος θα νικησει η Χρυση Αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ....ΒΡΩΜΑ Κ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ,,ΡΕΜΟΥΛΑ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ ,,ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ ΜΙΖΕΣ !!!! ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛ . ΣΥΣΤΗΜΑ .....ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δικαστικη εξουσια και οχι δικαιοσινη,σαν να σου λεει δε θα βρεις το δικιο σου ελληνα στα δικαστιρια ,κανουμε οτι γουσταρουμε,αυτη ειναι η χουντα της δεξια νδουλας της κολοτουμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News