Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πανελλαδικές: ΔΕΙΤΕ τα θέματα και τις απαντήσεις της Ιστορίας και της Φυσικής

Και τα δύο αυτά μαθήματα, είναι αυξημένης βαρύτητας στον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα της Ιστορίας Θεωρητικής κατεύθυνσης είναι σε γενικές γραμμές αυξημένης δυσκολίας και απευθύνονται σε πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές με συγκροτημένη συνθετική σκέψη.

Ιδιαίτερα τα θέματα Β2 και Γ1 απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και αντιμετώπιση.

Στην Φυσική, μόνο το θέμα Δ θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σε γενικές γραμμές η δυσκολία και των 4 θεμάτων είναι ίδια περίπου με πέρυσι.

Και τα δύο αυτά μαθήματα, είναι αυξημένης βαρύτητας στον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας και συνεπώς οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Η αυλαία των εξετάσεων πέφτει την Πέμπτη με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, το οποίο είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων, ενώ το Σάββατο 21 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Το Newsit σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς σας μεταδίδουν τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι, ενώ δημοσιεύει και τις απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News