Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ένταση στη ΔΗΜΑΡ: Παραιτήθηκε αλλά παραμένει ο Κουβέλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όλα αυτά ενώ η συνεδρίαση σημαδεύεται από 2 βροντερές απουσίες, του Α. Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Ψαριανού

Όλα δείχνουν πως μαζεύεται η παραίτηση του Κουβέλη στη θυελλώδη συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ, ιδίως όταν ο Δ. Χατζησωκράτης μίλησε για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κλίμα έντασης συνεδριάζουν στη ΔΗΜΑΡ με κυριότερο θέμα την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη.

Μία παραίτηση που φαίνεται πως θα μείνει στα χαρτιά, αφού τον Κουβέλη στο τιμόνι του κόμματος φαίνεται πως επιθυμούν τόσο τα στελέχη που ανήκουν στην πλειοψηφία όσο και αυτοί που ανήκουν στην μειοψηφία της ΔΗΜΑΡ, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Πάντως το έτσι και αλλιώς ταραγμένο κλίμα επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δ. Χατζησωκράτη, ο οποίος μπορεί να αφόρισε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρότεινε κυβερνητική συνεργασία μαζί του, με τη δικαιολογία πως το ζητάει ο λαός.

Και όλα αυτά ενώ η συνεδρίαση σημαδεύεται από 2 βροντερές απουσίες, του Α. Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Ψαριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News