Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αντιδράσεις από αγρότες και κτηνοτρόφους της Αλμωπίας για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Τις τελευταίες μέρες στο Aridaia News δεχόμαστε δεκάδες παράπονα από αγρότες και κτηνοτρόφους

Ξεκινούν από βδομάδα οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, με πολλούς αγρότες και κτηνοτρόφους να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλμωπίας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ότι θα πρέπει να προσέλθουν στην Αριδαία για να κάνουν τις δηλώσεις τους και όχι στο εκάστοτε χωριό όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι, θα αναγκαστούν να μπουν σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί μια επίσκεψη, είτε γιατί λείπουν κάποια χαρτιά, είτε για άλλους γραφειοκρατικούς και έτσι θα πρέπει να έρχονται μέχρι την Αριδαία ακόμα και άνθρωποι που ζουν στον Αρχάγγελο, τη Νότια ή οποιοδήποτε άλλο χωριό το οποίο απέχει πολλά χιλιόμετρα από την έδρα του Δήμου.

Τις τελευταίες μέρες στο Aridaia News δεχόμαστε δεκάδες παράπονα από αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι δηλώνουν κάθετε αντίθετοι με αυτή την απόφαση και ζητούν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό να αναθεωρήσει και να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με αυτήν που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία στην οποία θα πρέπει να υποβληθούν, αλλά και τα έξοδα με τα οποία θα επιβαρυνθούν λόγω των μετακινήσεων, ενώ αναμένεται να δημιουργηθεί συμφόρηση η οποία θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

12 σχόλια:

  1. Οι αγρότες πάνε στην τράπεζα ή η τράπεζα πάει στο χωριό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι τιμές για το όσδε δεν πρέπει να είναι πάνω από 20 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους πρεπει να ξυπνισουν ολοι οι αγροτες και οι κτηνοτροφοι και να μην υποκηψουν στις μεθοδευσεις του καθε προεδρου ττης ενωσις. αν εχει οικονομικα προβληματα η ενωσι δεν φταινε σε καμια περιπτωσι οι αγροτες να ταλαιπωρουνται και εκτος αυτου να πληρωνουν τις αιτησεις τριπλασια απο οτι σε αλλες ενωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι αγροτες αν ειχαν μυαλο...σιγουρα θα εκαναν αλλη δουλεια....σκαστε και πληρωστε τωρα οτι σας ζητούν και αφηστε τις αντιδρασεις.....πρεπει να το εχεις και λιγο....έλληνας και επανασταση δεν παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεισ φιλε μου παλευουμαι για ενα κομματι ψωμι .εσυ που εισαι ανθρωποσ με μυαλο πεσ μασ τη δουλεια κανεισ η σε ταιζη ακομα ο μπαμπακασ σου καραγκιοζη.

      Διαγραφή
    2. ο καραγκιοζης ρε τσοπανη ηταν λαικος ηρωας της επαναστασης ....πανε να τα βρεις με τα ζωντανα σου και ασε τον κοσμο να κανει σχόλια ...εμαθες και απο πλκτρολογιο τωρα...ποιος σου ειπε ρε βλακα κατι για την δουλεια σου ?????δηλαδη συμφωνεις με τα νουμερα που ζηταει η ενωση?η μηπως εισαι ενας απ αυτους?????

      Διαγραφή
    3. 12:48 εισαι βλακας με περικεφαλεα.κανε πρωτα αγροτης και μετα πες αν εχουν μυαλο.θελει τεχνη για να εισαι αγροτης.

      Διαγραφή
    4. να και ενας αλλος χορμόβας

      Διαγραφή
    5. Εξυπναδες...απο εξω απο το χορο, ετσι ειναι.3:37.

      Διαγραφή
    6. Apo tous agrotes trwws re zwo 12:48 alla etsi einai ama eisai bolemenos me 3ena arx.... 8a bgazeis glwssa asxete....

      Διαγραφή
  5. κάποτε υπήρχαν κάποιοι που έλεγχαν και ερευνούσαν τα της ένωσης...τώρα τι γίνεται ? Ποιοί διοικούν ? με ποιές αμοιβές? είναι δυνατόν να κρατάει ακόμα τόσους υπαλλήλους η ένωση? είναι δυνατόν? είναι προφανές ότι οι αγρότες με χαράτσια θα πληρώσουν τους μισθούς τους αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν εχουν ζορι ρε παιδια η αγροτες! Ετσι κι αλλιως λιγοτερο πληρωνουν. Οι αιτισιογραφοι ζοριζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News