Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Έδεσσας και Περιχώρων στο Δήμαρχο Έδεσσας

Επίσκεψη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Έδεσσας και Περιχώρων στο Δήμαρχο Έδεσσας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Ιουνίου, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών(ΟΑΕΕ) Έδεσσας και Περιχώρων.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο κ. Κούκο Αντώνιο, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Μπαλιάση Ευάγγελο, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Καμπουράκη Κωνσταντίνο, τον Γραμματέα κ. Αδαμίδη Βασίλη, τον Ταμία κ. Παρίση Δημήτρη και τα μέλη κα. Ζαχαροπούλου Ελένη και κ. Κέλμερη Δημήτρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι εξαιτίας των περικοπών που έχουν γίνει στις συντάξεις.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα που μπορεί να υπάρξει συνεργασία του σωματείου με τον Δήμο Έδεσσας.

Τέλος ο κ. Γιάννου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. ενώ αυτοί με τη σειρά τους συνεχάρησαν το Δήμαρχο για την επανεκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News