Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δείτε τι σημαίνει κυριολεκτικά το... «δεν τους ψήφισε ούτε η μάνα τους»!

Ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι, ούτε καν οι μανάδες των υποψηφίων δεν τους σταύρωσαν

Οι υποψήφιοι του κόμματος στις ευρωεκλογές δεν μπορούσαν να πιστέψουν το αποτέλεσμα της κάλπης...

Είναι αλήθεια ότι οι εκλογές είναι μια σκληρή δοκιμασία για υποψήφιους και κόμματα. Η συμμετοχή σε αυτές αποτελεί την πραγματική μέτρηση της απήχησής τους. Προφανώς, επίσης, όταν μετέχουν στην εκλογική διαδικασία συνολικά 43 κόμματα είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι πολλά από αυτά θα έχουν πολύ μικρά ποσοστά και μερικές χιλιάδες ψήφους.

Από το σημείο αυτό όμως έως το να πάρει ένα κόμμα στις ευρωεκλογές 12 ψήφους, έχοντας μάλιστα και 10 υποψήφιους, η διαφορά είναι τεράστια. Αν μάλιστα υποθέσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι τίμησαν τη δική τους απόφαση να εκτεθούν -κυριολεκτικά- τότε η κάλπη λέει ότι σε όλη την υπόλοιπη χώρα, μόλις δύο άτομα προτίμησαν το κόμμα Ελευθερία.

Ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι, ούτε καν οι μανάδες των υποψηφίων δεν τους σταύρωσαν.

Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων το κόμμα έλαβε τους παρακάτω ψήφους:

Β' Αθηνών (4)
Εύβοια (4)
Βοιωτία (1)
Β' Θεσσαλονίκης (1)
Ιωαννίνων (1)
Σερρών (1)

Υπάρχει και μία δικαιολογία, αλλά μάλλον ασθενής. Το ψηφοδέλτιο του κόμματος εγκρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Άρειο Πάγο και φυσικά, δεν εμφανίστηκε σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας.

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News