Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο Δήμος Αλμωπίας «παγώνει» την αξιολόγηση και λέει «όχι» στην ποσόστωση (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από τη Συνεδρίαση

Σε ομόφωνο ψήφισμα κατά του νόμου για την αξιολόγηση των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας σε κατεπείγουσα συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30/6.

Σύμφωνα με την πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη, που ψηφίστηκε ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο λέει ουσιαστικά «ναι» στην αξιολόγηση, εκφράζοντας όμως κάθετα την αντίθεσή του στην ποσόστωση και επισημαίνοντας ότι ο Δήμος δεν θα βγάλει απόφαση επιμερισμού ποσοστών.

Με βάση την τελευταία εγκύκλιο Μητσοτάκη δόθηκε παράταση έως σήμερα 30 Ιουνίου 2014, από 19 Μαίου που προέβλεπε η προηγούμενη εγκύκλιος, προκειμένου οι υπηρεσίες να υπολογίσουν τον αριθμό των υπαλλήλων που θα μπορούν να ενταχθούν από τον αξιολογητή σε κάθε μία από τις τρεις κλίμακες βαθμολόγησης (με τους βαθμούς 9 ως 10 αξιολογείται ποσοστό έως και 25% των υπαλλήλων, με 7 ως 8 ποσοστό έως και 60% των υπαλλήλων και με 1 ως 6 ποσοστό έως και 15% των υπαλλήλων).

Δείτε φωτογραφίες από τη Συνεδρίαση:







 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News