Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αποκαλυπτική Ριάνα στο κόκκινο χαλί... Δεν άφησε και πολλά στη φαντασία! (ΦΩΤΟ)

Είπε να ρίξει κάτι και στην πλάτη της και έβαλε ένα γούνινο σάλι σε ουδέτερη απόχρωση

Το ετήσιο event των σχεδιαστών πραγματοποιήθηκε χτες με ιδιαίτερη επιτυχία, με πλήθος σχεδιαστών, μοντέλων και ηθοποιών να προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Κάποιες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την ομορφιά και το στιλ τους κι άλλες μαγνήτισαν τα βλέμματα για λάθος λόγους...

Η 26χρονη Ριάνα πάντως, η οποία δεν έχει σταματήσει να προκαλεί καταιγισμό σχολιασμών σε κάθε της εμφάνιση, έκανε κι εχθές τη διαφορά με την είσοδό της στο κόκκινο χαλί, αφού το φόρεμά της άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Η αποκαλυπτική Ριάνα επέλεξε ένα τελείως διάφανο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαντήλι κεφαλιού και γάντια πάνω από τον αγκώνα από το ίδιο ύφασμα, όλα σχεδιασμένα από τον Adam Selman, με πάνω από 200.000 κρύσταλλα Swarovski.

Είπε να ρίξει κάτι και στην πλάτη της και έβαλε ένα γούνινο σάλι σε ουδέτερη απόχρωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News