Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΚΛΕΙΔΩΣΕ: Η νέα Διοίκηση του Αλμωπού - Πρόεδρος ο Κώστας Γάτσος

Ο νέος Πρόεδρος Κώστας Γάτσος αναφέρθηκε και παρουσίασε το πλάνο για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρώτη συνάντηση των μελών της νέας Διοίκησης του Αλμωπού Αριδαίας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό, ενώ ο νέος Πρόεδρος Κώστας Γάτσος αναφέρθηκε και παρουσίασε το πλάνο για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας.

Όλα τα μέλη της νέας Διοίκησης συμφώνησαν με το πλάνο που παρουσιάστηκε, καθώς επίσης και για τις πρώτες τέσσερις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για τους Κώστα Γάτσο ο οποίος αναλαμβάνει Πρόεδρος, Πέτρος Ζέρζης Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μπαλκατζής Γενικός Γραμματέας και Δημήτρης Γιάντσης ταμίας.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα ορισθούν σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια, μεταξύ των οποίων είναι οι Νίκος Κοντάκος, Σόλων Ελπασίδης, Φώτης Παντελίδης, Νένα Στεφανίδου, Βασίλης Λαμπρίδης, Χρήστος Κώτσιος, Στέφανος Μπεκίρης, Κώστας Ιωαννίδης, Δημήτρης Μυλοφρίδης (Μπος), Γιάννης Μπέλλιος.

14 σχόλια:

  1. με τις ευχές όλων παιδιά !!! και φυσικά θα ξέρουμε πλέον οτι κάθε κακόβουλο σχόλιο ΔΕΝ θα προέρχεται απο φίλο του Αλμωπού γιατί είμαστε ολοι μαζί ακόμα κι εμεις που έχουμε να παμε 5 χρόνια στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρ. Γατσο καλη επιτυχια,και σε ολους τους υπολοιπους παραγοντες καλη δυναμη.
    Επισης σε ολους τους υγειης φιλαθλους στηριξη πραγματικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai to mandalo exei polles doihkitikes ekselikseis alla kai metagrafes alla oute logos proothiste kai allo ton almwpo .Alla kai o ethnikos giannitswn exei polles ekselikseis alla asxoleistai mono me ton almwpo oxi oti einai kako apla peite to na kseroume oti asxoleistai mono me ton almwpo ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα φιλε, σας αγαπαμε ολους, στειλτε κανα δελτιο και ολα θα γινουν

      Διαγραφή
    2. gia auto tha meinei o almwpos ekei pou vrisketai giati oi perissoteroi pou asxolountai einai kompleksikoi kai psilomitides ...

      Διαγραφή
    3. ρε 10.18 καιρο εχεις να γαμ.....?

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Αν ειναι απο Αλμωπια, μονο ο Σαμαρας μπορει ν ανταπεξελθει, απο μακρια δεν γνωριζω.

      Διαγραφή
    2. gnvmh soy.apla rvthsa an exei kati neotero oxi vs eidhs-alla kapoia sygkekrimenh ejelijh kapoia sygkekrimenh epafh

      Διαγραφή
    3. ..ναι επαφη τριτου τυπου εγινε, σε λιγο γενναμαι και σε κραταμαι ενα για ρατσα

      Διαγραφή
    4. ela more koino mustiko einai oti tha paei o tsamardos

      Διαγραφή
  5. σε λιγεσ μερεσ ερχεται ο φερναντο σαντοσ, μεινανε τα τυπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News