Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ένα βίντεο που θα συζητηθεί - Ιερέας διακόπτει βάφτιση γιατί το παιδί δεν θέλει να βαφτισθεί

Πρωταγωνιστής ένας ιερέας, άγνωστο σε ποιό Ναό και μια οικογένεια που βαφτίζει την μικρή Λυδία

Το βίντεο ανέβηκε στις 25 Ιουνίου στο YouTube και το έχουν δει ήδη πάνω από 25.000 άνθρωποι.

Πρωταγωνιστής ένας ιερέας, άγνωστο σε ποιό Ναό και μια οικογένεια που βαφτίζει την μικρή Λυδία.

Το παιδάκι είναι περίπου τριών ετών και είναι ανήσυχο όπως τα περισσότερα παιδάκια που βαφτίζονται. Γκρινιάζει και δεν κάθεται σε μια μεριά. Απόλυτα φυσιολογικό για μικρό παιδί. Όμως ο ιερέας ψυχανεμίζεται ότι το παιδί δεν θέλει να βαφτιστεί... Κι έτσι το ρωτάει: «Λυδία θέλεις να βαφτιστείς;» Το πιτσιρίκι απαντάει όχι. Το ξαναρωτάει. Και πάλι του λέει όχι. Και τότε εκείνος βγάζει το πετραχήλι και λεει στους γονείς. «Λυπάμαι δεν μπορεί να γίνει η βάπτιση, σας το είπα». Και αφού ξαναρωτάει το παιδί αποχωρεί αφήνοντας τους γονείς άναυδους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

12 σχόλια:

  1. το παιδι ειναι τρια χρονων ειναι μεγαλο μπορει να καταλαβει οτι κατι γινεται ΑΛΛΑ ειναι μικρο για να ξερει αν θελει να βαπτιστει η οχι. πιθανων το οχι να το ειπε απο αντιδραση γιατι δεν ηθελε να την ταλαιπωρουν χωρις να καταλαβαινει αν θελει η οχι.Ο παππας για εμενα ηταν λαθος που σηκωθηκε και εφυγε ετσι και τους παρατησε. Κανονικα οι γονεις θα επρεπε να ειχαν εξηγησει στο παιδι εφοσον αποφασησαν να το βαπτησουν μεγαλο σχετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o papas eprepe na t vaftisei 8elei den 8elei,., o ka8e an8ropos kanonizei pote n vaftisei t paidi tou, mporei na eixan kapoio provlima k na argisan... ti na po den ksero\

      Διαγραφή
  2. Να βαφτίζονται όσοι θέλουν, σε ηλικία που μπορούν να αποφασίσουν. Καμία βάφτιση βρεφών και νηπίων. Βάφτιση μόνο στα 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναρχικος ή συριζα?

      Διαγραφή
    2. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ

      Διαγραφή
    3. Σοβαρός σύγχρονος άνθρωπος, άρα τίποτα από τα δύο.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ Cynik.
      ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ ΤΟ: "ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ, ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ", ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

      Διαγραφή
  3. οι παππαδες τωρα τελευταια διοχνουν πολυ κοσμο απο την εκκλησια!! νομιζουν πως οι ναοι ειναι ιδιοκτησια τους ,,,,,κριμα ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ.ΝΕΥΡΙΑΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΩ...ΤΕΛΕΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ. 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΑ 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ Κ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι λοιπόν καιρός ο κάθε άνθρωπος όταν θα φτάνει σε μια ηλικία που θα μπορεί να αποφασίζει μόνος του, να αποφασίζει και πια θρησκεία θα ασπαστεί αν φυσικά τον εκφράζει! Αυτό που κάνουμε εμείς είναι προσηλυτισμός!!! Ας ξυπνήσουμε κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News