Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό»

Τι ζήτησε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης από τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ

Τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.

Ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν και το ζήτημα της ολοκλήρωσης του έργου των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού Πέλλας.

Όπως είχε σημειώσει και σε προηγούμενη παρέμβαση του ο κ. Σταμενίτης, το εν λόγω έργο είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή ενώ η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έχει ως αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις να παραμένουν μέχρι σήμερα αναξιοποίητες, γεγονός που έχει ως άμεση συνέπεια την εγκατάλειψη της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διενέργεια του νέου διαγωνισμού, μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News