Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τραγωδία! Νιόπαντροι σκοτώθηκαν σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ τους!

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τέξας

Το νιόπαντρο ζευγάρι, ο Νίκολας Κρούζ και η Κριστίνα Μουνιούζ δεν φαντάζονταν ότι θα έχαναν την ζωή τους σε τροχαίο που θα προκαλούσαν οι ίδιοι!

Η θλιβερή ιστορία τους κάνει τον γύρο του κόσμου. Η 26χρονη Κριστίνα και ο 31 ετών Νίκολας είχαν πάρει και τα δυο αυτοκίνητα της οικογένειας γιατί είχαν διαφορετικό ωράριο εργασίας.

Όπως γράφει η εφημερίδα Times Record, ο ένας σχολούσε από την δουλειά και ο άλλος πήγαινε. Δούλευαν στην ίδια φάρμα.

Τα αυτοκίνητά τους, ένα φορτηγάκι και ένα ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά και ο θάνατος και των δυο ήταν ακαριαίος.

Αφησαν πίσω τους τρία παιδιά και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το δυστύχημα προκλήθηκε λόγω υπερβολικής ταχύττητας και λόγω κακού οδοστρώματος.

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News