Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Χάος στην Βουλή για τον Σάββα Ξηρό - Κωνσταντοπούλου: «Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης είναι αυτή η κυβέρνηση»

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας άσκησαν σφοδρή κριτική για την ενέργεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Κουράκου και Κατριβάνου, να πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού

Μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίτερα στα έδρανα της Βουλής, στην συνεδρίαση της επιτροπής δημόσιας διοίκησης, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει ευθεία αντιπαράθεση με τους Κώστα Τριαντάφυλλο και Βασίλη Υψηλάντη για την υπόθεση του Σάββα Ξηρού.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας άσκησαν σφοδρή κριτική για την ενέργεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Κουράκου και Κατριβάνου, να πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σε υψηλούς τόνους αναφέροντας ότι «Τρομοκρατία είναι η δικής σας κυβέρνηση. Σε αυτή την χώρα κουκούλες δεν φόρεσε ποτέ η Αριστερά».

Η αντίδραση του κ. Τριαντάφυλλου ήταν έντονη και μαζί συντάχθηκε και ο Βασίλης Υψηλάντης,.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγχέει τα υπερασπιστικά δικαιώματα ενός κατηγορουμένου από την πράξη που έκανε. Η στοχοποίηση και η βάφτιση όλων ως τρομοκράτες ξέρετε που έχει φτάσει το θέμα. Συνεχίζει να λέει τρομοκράτες κάποιους που έχουν αθωωθεί πέντε φορές, Βγήκε μια απόφαση από το ευρωπαϊκό δικαστήριο και θέλετε η ελληνική δικαιοσύνη μα μην την κάνει δεκτή.

Τριαντάφυλλος: Πέστε μας για τον κ. Ξηρό.

Κωνσταντοπούλου: Τρομοκρατία είναι η δική σας κυβέρνηση. Την μεγαλύτερη τρομοκρατία την ασκεί η δική σας κυβέρνηση. Σε αυτή την χώρα κ. Τριαντάφυλλε κουκούλες δεν φόρεσε ποτέ η Αριστερά.

Υψηλάντης: Εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις θέλει να επαναφέρει η κα Κωνσταντοπούλου. Υπάρχουν θύματα της τρομοκρατίας, που δεν μπορούν να μιλήσουν.

Κωνσταντοπούλου: Σας όρισαν εσάς εκπρόσωπο? Αυτά αλλού... Αυτόν τον λαϊκισμό δεν τον χρησιμοποίησαν ούτε οι συνήγοροι των θυμάτων Υψηλάντης Λαϊκίζετε ενώ η χώρα είναι σε αυτήν την θέση.

Κωνσταντοπούλου: Εσείς φέρατε τη χώρα σε αυτή την θέση.

Υψηλάντης: Να κοιτάτε καλύτερα το σπίτι σας εσείς.

4 σχόλια:

  1. Θα μπορούσαμε να πούμε οτι οι μάσκες έπεσαν αλλά έχουν πεσει νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μάγκας έφαγε 5 φορες ισόβια και θέλει μα τα εκτίσει απο το Σπιτι του χαχαχαχα. Ποσο λαλακες μας θεωρεί όταν έχει τον ξυριζα απο πίσω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ !!!...κοιταζε και κοιταζει ...αλλου !!! Εγινε η αριστερα της αριστερας !!! Φανερο ειναι πλεον ....οτι ο τσιριζα καθησε στο σβερκο και θα απαιτει !! εξαλου σαρκς εκτης σαρκος του.......εναι αυτη--- η πραγματικη--- εγκληματικη συμμορια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλακείες, βλακείες, βλακείες!!!
    Ένας άνθρωπος που δεν ακούει σχεδόν, δεν βλέπει, έχει σκλήρυνση κατά πλάκας (που σημαίνει ότι σταδιακά χάνει λειτουργίες του σώματος), είναι ήδη φυλακισμένος στο σώμα του. Αντί να πεθάνει στη φυλακή, ας πεθάνει στο σπίτι του. Υποτίθεται ότι η διακαιοσύνη τιμωρεί την πράξη, όχι τον άνθρωπο. Και κυρίως δεν είναι εκδικητική.
    Αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News