Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Θεοδώρας Τζάκρη (ΦΩΤΟ)

Η κ. Τζάκρη επέλεξε ένα λιτό και κομψό φόρεμα

Είναι γνωστό πως η Θεοδώρα Τζάκρη σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνισή της, αλλά κυρίως με τις στιλιστικές της επιλογές που είναι πάντα προσεγμένες.

Μία τέτοια εμφάνιση πραγματοποίησε η ανεξάρτητη Βουλευτής Πέλλας το βράδυ του Σαββάτου, στην εκδήλωση της Ένωσης Χρύσας – Τσάκων – Ροδονιάς.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η κ. Τζάκρη επέλεξε ένα λιτό και κομψό φόρεμα:




14 σχόλια:

  1. θεα οπως παντα.τα υπολοιπα ειναι για εκεινους που ζηλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ψηφιζουμε με τα δικά σου κριτηρια, τοτε η βουλή θα είχε γεμίσει με ξανθιές που κάνουν κωλοτούμπες και οτιδήποτε για να βγούν βουλευτίνες.

      Διαγραφή
    2. Κι εσένα τί σε νοιάζει; Πρέπει μιά ζωή στο νομό, να εκλέγονται βουλευτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; ΤΖάκρη και τα μυαλά στα κάγκελα!

      Διαγραφή
  2. Ποσο μας ενδιαφερη τη φορουσε η τζακρη δεν λεγετε .το χαλαζι που επεσε λουτρακι .ορμα θα τρεξει κανενας υπευθηνος απο το δημο μας να το πει στους υπευθυνους του ελγα;μπραβο στην εδεσσα που τρεχουν για τους αγροτες του δημου της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να νρεπονται αυτοι που συνεχιζουν να συντηρουν το παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ντρέπονται αυτοί που εξακολουθούν και ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
  4. η κυρία τουλάχιστον έχει και κανα δυο πτυχία νομικής.Δυστυχώς κάποιες άλλες νομίζουν οτι μόνο το φόρεμα αρκεί.Η τζάκρη απ τα 35 της είναι βουλευτίνα με γονείς αγρότες.Τίποτε άλλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To πτυχίο της νομικής φίλε είναι ένα . Κι όποιου του βαστάει το αξιοποιεί και διαπρέπει. Οι υπόλοιποι το έχουν για μόστρα γιατί δεν μπορούν αλλιώς να το αξιοποιήσουν ! Το πιο ανώδυνο ( ειλικρινά πιστέψτε το ) είναι να γίνει κάποιος πολιτικός!!! Και κάτι άλλο . Η αψευγάδιαστη ενδυματολογία είναι και μια πόρτα (δεν μπορεί κανείς να πεί το αντίθετο ) για να μπεις στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.
    Αλλά εκείνο που διατυμπανίζουν αυτοί οι Συριζαίοι οτι οι Ελληνες δεν έχουν να φάνε λογω κρίσεις δεν ισχύει για τα υποψήφια μέλη τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Θεοδώρα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με τα όλα της! δεν έχει ανάγκη το βουλευτηλίκι' ο,τι και να κάνει' θα διαπρέψει.

      Διαγραφή
  6. Πάντως ανώνυμε 12:50 δεν μπορείς να πεις τίποτε για το οτι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν φοράνε γραβάτα σε ενδειξη οτι είναι λαϊκοί τύποι. Βέβαια το φοράνε το μπλουζάκι το Lacoste και το πουκάμισο Burberry, αλλά η ουσία είναι οτι δεν φοράνε γραβάτα, πράγμα που καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να βάλετε φωτογραφίες να δούμε τα παιδιά μας που χόρεψαν κάθεστε και ασχολείστε με τη τζακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν η Τζάκρη υποστήριζε ακόμη το μνημόνιο θα ήταν καλή? οι συριζαίοι του νομού είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι είναι αμοιβάδες και το 3% έγινε 30% με την μέθοδο πολλαπλαπλασιαμού της αμοιβάδας, την διχοτόμηση. Ξυπνήστε Σηφάκηδες κλπ καρεκλοκέντραυροι γραφειοκράτες του συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με τα όλα της! Αγωνίζεται για τα προβλήματα της Πέλλας, όταν οι άλλοι ψηφίζουν ακόμη αντιλαϊκά μέτρα. Και για όσους λένε ότι η Θεοδώρα ψήφισε τα μνημόνια, ναι ,τα ψήφισε αλλά από εκεί και πέρα συμπαρατάχθηκε με το λαό που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο.Και άλλοι λέγανε λεφτά υπάρχουν και αρχικά καταψήφισαν το μνημόνιο και άλλα κάνουν σήμερα.Η Πέλλα μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News