Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στο παζάρι της Αριδαίας

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα σε χωριό της Πέλλας

Συνελήφθη σήμερα (10.06.2014) το πρωί σε χωριό της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην λαϊκή αγορά, βρέθηκαν στην κατοχή του 30χρονου και κατασχέθηκαν 98 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που κατείχε προς πώληση.

Τα ανωτέρω πακέτα τσιγάρων στερούνταν της απαραίτητης ταινίας ασφαλείας και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας, για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και των λοιπών φορολογικών επιβαρύνσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

9 σχόλια:

  1. Τελικά αυτά τα τσιγάρα είναι μαϊμού ή είναι άπλα original χωρίς ταινία φόρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ακόμα κόσμος που δίνει λεφτά για τσιγάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους πακιστανους λαθρομεταναστες και τους αλλους αυριο που εχει παζαρι στην Αριδαια δεν θα τους κανουν τιποτα οπως παντα ..........Αυτο ειναι κρατος και δημοκρατια να κυνηγανε μονο τους Ελληνες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε αδερφέ πες τα αντί οι Έλληνες να έχουν ασυλία και να τιμωρούνται μόνο οι κακοί οι μετανάστες, που εξ αιτίας τους δείτε που έχουμε φτάσει να στηρίζονται τα ταμεία μας σε μεγάλο βαθμό πάνω τους γιατί αυτοί ως επί το πλείστων δουλεύουν και πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους στηρίζοντας την οικονομία μιας χώρας που τους "φιλοξενεί" και όχι της πατρίδας τους....Ο συγκεκριμένος Έλληνας κλέβει την οικονομία της χώρας του πάντως, ένας λόγος παραπάνω να τον μαζέψουν. Μάθαμε τώρα...

      Διαγραφή
  4. ήθελα να ρωτήσω εαν ελέγχει κανείς το καταυλισμό που στήνουν αθίγγανοι δίπλα στη γέφυρα προς Εξαπλάτανο για αρώστειες που πιθανόν μεταφέρουν , για άδεις κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους και που εργάζονται γιατί εαν δεν εργάζονται είναι ύποπτοι για άλλα πράγματα.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News