Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Λύγισε» η παρουσιάστρια όταν οι γονείς διάβαζαν το σημείωμα αυτοκτονίας του γιου τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το διάβασαν στον αέρα οι γονείς του αυτόχειρα

O Daniel Somers επέζησε από 400 πολεμικές αποστολές στο Ιράκ και με την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε τέλος ο ίδιος στη ζωή του.

Ο 30χρονος Somers αυτοκτόνησε τον Ιούνιο του 2013 κι ενώ ακολουθούσε ψυχιατρική θεραπεία σε κλινική του Phoenix.

Ένα χρόνο μετά, οι γονείς του εμφανίστηκαν στο CNN για να μιλήσουν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί βετεράνοι πολέμου με την επιστροφή τους στην πατρίδα και την αδιαφορία του αμερικανικού κράτους.

Όταν οι Somers άρχισαν να διαβάζουν το σημείωμα που άφησε πίσω του ο γιος τους, η ατμόσφαιρα στο στούντιο "βάρυνε" και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News