Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Υβρεις Κασιδιάρη κατά του Πύρρου Δήμα: «Ξεπούλησε τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό για να γίνει Βουλευτής»

«Αυτός ο Πασοκτζής, που έχει ξεπουλήσει τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, που εξαργύρωσε την αθλητική του καριέρα με το να γίνει βουλευτής ενός κόμματος που προδίδει και διαλύει την Ελλάδα»

Πυρά και ύβρεις κατά του Πύρρου Δήμα εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγήγς Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μίχος, δύο ημέρες μετά τα πρωτοφανή συμβάντα στη Βουλή.

«Βγήκε και είπε ότι παρενέβη κλπ, λες και δεν είμαστε παρόντες. Δεν έκανε τίποτα!» είπε οργισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

«Αυτός ο Πασοκτζής, που έχει ξεπουλήσει τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, που εξαργύρωσε την αθλητική του καριέρα με το να γίνει βουλευτής ενός κόμματος που προδίδει και διαλύει την Ελλάδα» είπε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

8 σχόλια:

  1. oute to deksio a@@@@i tou den eisai Liako ante kai ligos sebasmos stous anthrwpous pou exoun kanei perhfano ton ellhniko lao, pseutopatriwtes tou k@@@u
    trampoukoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανοητε μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραματα,αλλο το ενα αλλο το αλλο,το οτι μας εκανε περιφανους σαν αθλητης δε σημενει οτι πρεπει να μας πη--------ξει σαν πολιτικος,ψηφιζοντας μνημονια και πολυνομοσχεδια αλλα και τον νομο που εδινε συνταξεις σε υπερηλικες βοριοηπειροτες,η πατριδα τον ανεδιξε σαν αθλητη και αυτο ανεδηξε την πατριδα αντιστροφος ,τον εκανε αξιωματικο του στρατου με προεδρικο διαταγμα,παρετιθικε,γιατι????γιατι δεν ηθελε την τιμιτικη θεση αλλα τη βο(υ)λευτικη θεση που του εδινε ο βενιζελος σαν βουλευτι επικρατιας,τοσα χρονια μιλια δεν εβγαλε με οσα τραβαει ο ελληνικος λαος,ανιπαρκτος στην βουλη

      Διαγραφή
    2. emena ton anohto mou ftanei pou evale ton trampouko sth thesh tou, giati uparxoun kai merika pragmata autonohta kata ta alla ta opoia exoun ekmhdenisei (blepe karagkiozilikia kai hooliganismoi sthn Boulh twn Ellhnwn kathe ligo kai ligaki...)

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ? Ο ΚΑΣΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΙΒΡΥΣΕΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με την ντοπα του προπονητη τουσ γιναν μαγκεσ ολοι μην ξεχνιομαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σίγουρο ότι όσοι τον βρίζετε τώρα, πρώτοι τον χειροκροτούσατε τότε και όχι μόνο!!!
    Το εντυπωσιακό και απόλυτα ενδεικτικό της φασίζουσας νοοτροπίας των υβριστών και φασιστών η προσφώνηση "Κάσι" του Κασισδιάρη. Και μιλούν για ντόπες οι ντοπαρισμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγράμματοι απολίτιστοι φασίστες ... Ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ο Κασι ,ντόπα έπαιρνε απ ότι λένε.Γι αυτό έχει πολλά νεύρα.Νομίζω όμως ότι ο Κασιδιάρης πρέπει να διαβάσει λίγο περισότερο Μπρεχτ και Εγγονόπουλο.Αλλά εαν δεν τα διαβασεις έγκαιρα,μετα τη βρίσκεις με πάγκο ,μπάρες και μουσκουλα.Ουγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News