Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μήνυμα ενότητας από το Δημήτρη Μπίνο: «Να εργαστούμε σκληρά όλοι μαζί και να είμαστε δίπλα στους πολίτες»

Μεγάλος στόχος είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση των πολιτών, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας

Μήνυμα ενότητας και δημιουργικής συνεργασίας προς όλους τους συνεργάτες του, έστειλε ο Δημήτρης Μπίνος κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στα Λουτρά.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κατανομή των αξιωμάτων, δηλώνοντας με μεγάλη έμφαση πως δεν πρόκειται να αδικήσει κανέναν και πως όλοι θα αξιοποιηθούν στη θέση που πρέπει.

Ο κ. Μπίνος έκανε σαφές πως η βασική του απαίτηση είναι η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων που θα κατέχουν σημαντικές θέσεις, όπως Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων κ.α., ενώ έκανε γνωστό πως το επόμενο διάστημα θα έχει συναντήσεις με τον κάθε Δημοτικό Σύμβουλο ξεχωριστά, ώστε να συζητήσει ιδέες και προτάσεις.

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε προσγειωμένος στην πραγματικότητα, σημειώνοντας πολλές φορές πως η πενταετία που έρχεται δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αντίθετα η Δημοτική Αρχή θα κληθεί να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Επίσης, ανέφερε πως ήδη ενημερώνεται από τις υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς βέβαια να παρεμβαίνει στο έργο του απερχόμενου Δημάρχου, ώστε να είναι έτοιμος μέχρι το Σεπτέμβριο.

Μεγάλος στόχος είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση των πολιτών, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας.

Πάντως, όσον αφορά στην κατανομή των αξιωμάτων, όπως όλα δείχνουν θα προηγηθούν πολλές συζητήσεις μέχρι το Σεπτέμβριο, οπότε και θα «κάτσει» η μπίλια.

3 σχόλια:

  1. ΒΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημος δν ειναι φιλόπτωχο ταμείο ή φιλαθρωπικό ίδρυμα αγαπητέ 5.40. να βάλει ανθρώπους άξιους, που θα καταφέρουν να φέρουν χρήμα και για αυτόν που δεν εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι πολυ εξυπνος 8:29 με αυτο το σκεπτικο δεν ειναι κοντα στον πολιτη ο μπινος γιατι και οι ανεργοι ειναι ανθρωποι που μπορουν να δουλεψουν και που πολλοι απο αυτους εχουν σπουδασει,το οτι ειναι ανεργος δε σημαινει οτι δεν ειναι κ αξιος. να σκεφτεστε πριν μιλησετε. αλλα οταν τα εχετε ηδη κανονισμενα τα ατομα ΣΑΣ φυσικο ειναι να μιλατε ετσι.. και πως θα φερουν χρημα στους ανεργους ρε μεγαλε οι δικοι σας αξιοι;; οτι να ναι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News