Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εν αναμονή εξελίξεων στον Αλμωπό - Τι έγινε στη Γενική Συνέλευση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Κώστας Γάτσος

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία μελών τη σημερινής Διοίκησης και ελάχιστων φίλων της ομάδας, αλλά και κάποιων πρώην διοικητικών παραγόντων.

Ο Πρόεδρος Νίκος Κοντάκος αναφέρθηκε με λίγα λόγια στη σαιζόν που πέρασε, σημειώνοντας πως η ομάδα είναι μία καλή παρουσία και έφτασε ένα βήμα πριν τα μπαράζ ανόδου. Επίσης, αναφέρθηκε στις Ακαδημίες, οι οποίες όπως είπε είχαν μία εξαιρετική παρουσία και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.

Όσον αφορά στα Διοικητικά, η θητεία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την επόμενη χρονιά, ωστόσο όπως είπε ο κ. Κοντάκος και συμφώνησαν πολλά μέλη, κανείς δεν περισσεύει και η προσπάθεια θα πρέπει να πλαισιωθεί από όλους όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν, ενώ έγινε σαφές πως υπάρχει διάθεση για συνέχιση υπό την ίδια Διοίκηση, με κάποιες προσθήκες βέβαια σε περίπτωση που υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

Αστάθμητος παράγοντας ο Κώστας Γάτσος

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Κώστας Γάτσος, για τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν πληροφορίες πως προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του ιστορικού Αλμωπού.

Ο σημερινός πρόεδρος ερωτώμενος για τις συγκεκριμένες φήμες, αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γάτσο, ο οποίος όντως θέλει να βοηθήσει, ωστόσο απουσίαζε από τη συνάντηση λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και γι’ αυτόν το λόγο θα επαναληφθεί η Συνέλευση την επόμενη Παρασκευή στις 21:00.

Ωστόσο, όταν ο κ. Κοντάκος πιεστικέ να απαντήσει συγκεκριμένα για την προεδρία, σημείωσε με έμφαση πως «η θέση του Προέδρου δεν είναι αυτοκίνητο για να μεταβιβάζεται από χέρι σε χέρι», ενώ την ίδια στιγμή δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει απ’ όποια θέση του ζητηθεί, χωρίς εγωισμούς, καθώς πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα.

Επιπλέον, εκφράστηκε από παρευρισκόμενους η άποψη πως αν κάποια ομάδα ανθρώπων ήθελε να αναλάβει τη διοίκηση θα έπρεπε να το είχε πράξει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί.



Τις επόμενες μέρες τα σπουδαία…

Το παρόν στη Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Δημήτρης Γιάντσης, πρώην διοικητικός παράγοντας του Αλμωπού, ο οποίος έκανε σαφές πως την επόμενη βδομάδα αναμένονται εξελίξεις, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί και χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Επίσης, στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρώην Πρόεδρος Κώστας Παλίκογλου, ο οποίος όμως δεν εκφράστηκε σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Το βέβαιο είναι, πως μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, αν λάβουμε υπόψη τα όσα ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δείτε φωτογραφίες:











27 σχόλια:

  1. θα την παρει ο γατσος την ομαδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ....ΥΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΥΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ [ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΣΟΛΩΝ ,ΝΕΝΑ,ΚΟΝΤΑΚΟ]ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΕΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poios kontakos re megale mas douleueis eides esu tipota fetos pou den eidame emeis kouna to kefali s ligo k ksupna k des tin pragmatikotita.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΙ 0 9.51 ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΕΡΥΣΙ[ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ]ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.ΜΕ ΟΣΑ ΛΑΘΗ[Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΛΗΜΑΤΑ]ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ......Υ.Γ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΟΛΩΝ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΝΕΝΑ.

      Διαγραφή
    3. αγαπητε μου φλωρε 1.26, μαγκας ποιος; ο κοντακος;...ιεροσυλια φιλε, αν ηξερες τι εστι μαγκας δεν θαπεφτες σε τετοιο ατοπημα.

      Διαγραφή
    4. μπειτε εσεις ρε παιδια που τα ξερετε ολα....εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε.οριστε η πορτα ειναι ανοιχτη ελατε την παρασκευη.

      Διαγραφή
  3. lefta den yparxoun. mono o kostas o gatsos mporei na ta xwsei sthn omada. as elpisoume pws h shmerini dioikhsh tha skeftei kai tha praxei me synepeia opws allwste ekane kai ta prohgoymena xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προτελευταία φωτογραφία πόσα μηνύματα μπορεί να κρύβει.... Ο πρώην και ο νυν.... ανατρίχιασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗ Γ΄/ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κοντακος ειναι αξιος προεδροσ και θα κανει αυτο που ειναι καλυτερο για την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τασάκι που γράφει ολυμπιακός γαλατάδων όλα τα λεφτά.... χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατάντια, καί μετά σου λέει γιά παράγοντες

      Διαγραφή
  8. Ο Αλμωπός Ξανά Δυνατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.Στο Νίκο για το μεράκι του, τον Κώστα για το κουράγιο του, το Φωτη και το Σόλων για τη δύναμη τους όλα αυτά τα χρόνια ,ακόμα και ο Δημητράκης προσφέρει με το δικό του τρόπο. Ο Χρήστος είναι πάντα Αλμωπός. Ο Κώστας είναι ενήμερος όλων των εξελίξεων και θα εμφανιστεί.Δεν ξεχνάμε το Χρήστο και τη Νένα........................... Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. που καταντησε ο Αλμωπος, μια μεγαλη ιστορικη ομαδα στα χερια ασχετων απο ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που ησουν ρε μεγακε;; σε κανα σεμιναριο ποδοσφαιρου θα ησουν για αυτο ελειπες...δεν λες παλι καλα που ειναι και αυτοι και ασ χολουνται...εδω οι αλλοι ουτε εισητηρειο δεν κοβουν...μονο με γατσο θα παει η ομαδα μπροστα...πρεπει να τον πρισεγγεισουν τα καταλληλα ατομα...

      Διαγραφή
    2. ποιο εισητηριο βρε ζωον; αφου ολα κι ολα 5 ατομα ειναι στο γηπεδο, και αφου η ομαδα μονο με Γατσο θα παει μπροστα, αρα τι διαφορετικο λεμε βρε ζωον; αρα δεν κανουν οι τυποι, αυτοι ειναι ικανοι ενα μαγαζακι μεσαιας κατηγοριας να διευθυνουν, παραπανω αστο.Δεν γινετε να θελετε Αλμωπο στη Γ κατηγορια με ατομα χαμηλου βεληνεκους...γκεγκε;

      Διαγραφή
    3. οι φίλαθλοι του Αλμωπού (χιλιάδες) παρακολουθούν, οι εχθροί ( φανερώνονται με τα ασχημα σχόλια) γράφουν κακίες...

      Διαγραφή
  11. Η καρεκλες απο τον εξαπλατανο που δοθηκαν με το ετσι θελω απο τον δημο πρεπει να ειναι πολυ αναπαυτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ COME BACK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ντουρο μας ελειψε.δεν υπηρχε ανθρωπος να δινει συνεντευξεις.ειχε δωσει πανω απο 20.ειχε παρετθει και μολις ηρθαν τα μπαραζ ξαναεμφανιστκε.ελεος .ο ιωαννιδης βοηθησε

      Διαγραφή
    2. βλακα 8.48 αν ειχες 2 με 3 Ντουρους η ομαδα θαταν σε αλλο επιπεδο, αλλα επειδη εισαι γιδαρας καλυτερα ν ασχοληθω με τ αρ.... μου παρα με σενα.

      Διαγραφή
  13. αυτοι ολοι είναι να παιζουν τοπικο τους ειδαμαι τρια χρονια τωρα μονο γατσος με καινούργιους συνεργατες με καλο προπονητη και ολοι οι αλλοι νακοβουμε εισητηριο κατι αλλοιι που εμφανίζονται χωρις ουσια μονο κακο κανουν ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λετε λετε και πραγματικα επαθα πλακα.εχετε να πρωτινετε κατι με ουσια ολοι εσεις??γραψτε προτασεις ετσι θα παμε μπροστα.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω φιλε μου και μετα πιεστε το γαλατακι σας.Ο Αλμωπος δυστηχως θα παραμενει σ αυτη την κατηγορια για πολλα μα παρα πολλα χρονια, αρα μη κανετε ονειρα ολοι εξω απ τον χορο.Για να κανει αλμα μια ομαδα θελει επιχειρηματια πολυ δυνατο, βλεπεις εσυ σε καμια φωτο κατι τετοιο; ε μη τρελλαθουμε κι ολας, ολοι μαζι μια φεραρι δεν αγοραζουν.Οσο για τον Γατσο μακαρι ναρθει το παληκαρι να κανει την καυλα του να ξοδεψει μερικα μαρουλια αλλα και παλι δεν ειναι του βεληνεκους να ανεβασει την ομαδα μια δυο κατηγοριες.

      Διαγραφή
    2. φιλε εχεις προβλημα.....κοιταξε το...........

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News