Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έκανα κονσομασιόν»

Γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται ότι δεν είχε άλλη επιλογή

Μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η...
...Κατερίνα Στανίση.

«Κάποια πράγματα θα μπορούσα να τα είχα αποφύγει, αλλά όταν ήμουν σε μικρή ηλικία χρειαζόμουν το μεροκάματο για να ζήσουμε εγώ και η οικογένειά μου. Ναι, έκανα υποχωρήσεις. Εκείνα τα χρόνια οι τραγουδίστριες αν δεν έκαναν κονσομασιόν, δεν πάει να είχαν φωνάρα και να ήταν κούκλες, δεν τις κρατούσαν στο μαγαζί» δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» η Κατερίνα Στανίση.

Και συμπλήρωσε: «Κονσομασιόν έκαναν όλες οι τραγουδίστριες, που σημαίνει παρέα στα τραπέζια. Σήμερα το λένε "δημόσιες σχέσεις" και δεν χτυπάει και τόσο πολύ. Τότε δεν υπήρχε η ίδια ελαστικότητα. Έπρεπε να το κάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα».

---
Πηγή: newsbeast.gr

4 σχόλια:

  1. Τελικά είναι από την Όρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπαμπάς της είχε ρίζες από εκεί

      Διαγραφή
    2. o mpampas ths einai apo thn orma kai einai 8amenos ekei....bebaia h idia dn leei pote pws h katagwgh ths einai apo thn orma logo kapoiwn diafoniwn pou eixe me tn patera ths ,kai leei pws einai apo thn naousa thn patrida ths mamas ths!!!

      Διαγραφή
    3. Ντροπή της να μην λέει την καταγωγή της, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News