Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Στον Ολυμπιακό έκαναν λάθος μαζί μου, θέλω να γίνω αρχηγός στον ΠΑΟΚ"

"Στον Ολυμπιακό έκαναν λάθος μαζί μου, θέλω να γίνω αρχηγός στον ΠΑΟΚ"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Arenapress". 

Ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στην γερμανική ομάδα, στην εθνική ομάδα και το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον ΠΑΟΚ. "Κάποια στιγμή θέλω να γίνω αρχηγός της ομάδας", είπε.

Αναλυτικά:

-Ποιος θεωρείς ότι ήταν ο λόγος που δεν σου δόθηκαν ευκαιρίες στον Ολυμπιακό;

"Σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα, παίζουν οι έμπειροι παίκτες. Αυτό επικρατεί ως νοοτροπία στην Ελλάδα. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα αναγκαστικά και δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, Λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι ομάδες δεν έχουν λεφτά να πάρουν παίκτες. Γι' αυτό δοκιμάζουν νέους. Στην Ευρώπη υπήρχε πάντα άλλη Λογική. Δεν κοιτούν την ηλικία. Εάν είσαι καλός και αξίζεις, παίζεις. Στη Σάλκε έχουμε τέσσερις παίκτες που είναι 17-18 χρονών και αγωνίζονται συνέχεια. Στον Ολυμπιακό είχα μόνο 9 συμμετοχές. Την μεταγραφή στην Σάλκε στην ουσία δεν την πήρα από τον Ολυμπιακό. Με είδαν στην Εθνική Παίδων και στην Εθνική Ελπίδων. Από τα 16 μου έπαιζα στην Ελπίδων. Εκεί έκανα πολύ καλές εμφανίσεις, με είδε η Σάλκε και με απέκτησε".

-Κυριάκο, το περίμενες ότι θα έφτανες τόσο ψηλά και τόσο νωρίς;

"Όταν είσαι πιτσιρικάς έχεις όνειρα και φιλοδοξίες και όπως όλα τα παιδιά ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Πήγαινα στο σχολείο, έπαιζα μπάλα, μετά είχα προπόνηση στο γήπεδο και σαν παιδί έβλεπα τα μεγάλα ονόματα της εποχής, τον Ρονάλντο και τον Ροναλντίνιο και το όνειρο μου ήταν να παίξω και να διακριθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να γίνω επαγγελματίας και να αγωνισθώ σε υψηλό επίπεδο και στην Εθνική ομάδα".

-Η γειτονιά σου τι ρόλο έπαιξε στην εξέλιξη σου στο ποδόσφαιρο;

"Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους εδώ στην γειτονιά. Είμαστε ακόμα σαν οικογένεια. Με βοήθησαν κατά κάποιο τρόπο στο ξεκίνημά μου, αλλά για νο φτάσεις να αγωνισθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, θέλει πολλή δουλειά και παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο".

---
Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News