Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μια μεγάλη αγκαλιά για έναν μικρό Άγγελο - Εκδήλωση αγάπης στην Αριδαία

Δείτε φωτογραφίες

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση για τον μικρό Άγγελο, το βράδυ του Σαββάτου, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Το μόλις 16 μηνών παιδάκι θα υποβληθεί το επόμενο διάστημα σε επέμβαση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και γι’ αυτόν το λόγο διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών και συλλόγων, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα τον βοηθήσουν.

Η μητέρα του μικρού Άγγελου Δήμητρα Γκιαβουροπούλου, μιλώντας στο Aridaia News ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τη βοήθεια σε αυτή τη δοκιμασία που περνά η οικογένειά της, ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες:




































12 σχόλια:

  1. oyte enas apo to voreino dropei toys esxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την προσευχή γι'αυτόν τον Άγγελο που θα κάνεις θα πάρεις κ εσύ την ευλογία με το να κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις είναι κρίμα!Έχει γίνει έρανος στο Βορεινο κ αν χρειαστεί πάλι θα το ξανακάνουμε !πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας κάποια μέρα μπορεί να έρθει η δική μας η σειρά!Από δοκιμασίες περνάμε όλοι μας!

      Διαγραφή
    2. ki ego apo to voreino eimai ksero ti leo!!!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν ξέρεις κ λυπάμαι

      Διαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν γινει αυριο ομως κανα παρτυ στην αριδαια στον πεζοδρομο η καπου αλλου δεν θα μπορεις να μπεις απ τον κοσμο.εκει φτασαμε δυστυχως.ο Θεος να βοηθησει το παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΥΡΗ Η ΜΕΡΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ (ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΟΣ Ή ΠΑΛΙΟΣ!! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!! ΜΟΝΟ Η ΤΖΑΚΡΗ ΗΤΑΝ, ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο προσεξες εσυ? ηταν ο τσιμτσιριδης. αυριο ξημερωνει των αγιων αναργυρων οι οποιοι ηταν γιατροι, ας προσευχηθουμε να ειναι στο χειρουργειο διπλα στον μικρο και στα χερια των γιατρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΓΩ! ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΖΑΜΠΑ! ΞΑΝΑΛΕΩ, ΝΤΡΟΠΗ!!! ΕΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΦΙΛΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News