Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Σκοτείνιασε στην Αλμωπία - Ξαφνικό μπουρίνι με αστραπές και βροντές

Για την Δευτέρα προβλέπεται καλός και ζεστός καιρός με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας

Από την ηλιοφάνεια και την ζέστη στις αστραπές και την βροχή.

Οι κάτοικοι της Αλμωπίας έβγαλαν άρων άρων τις ομπέλες καθώς λίγο μετά το μεσημέρι, ο ουρανός σκοτείνιασε και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ οι βροχές θα είναι σποραδικές και μικρής διάρκειας και από το απόγευμα ο καιρός θα καλυτερεύσει.

Για την Δευτέρα προβλέπεται καλός και ζεστός καιρός με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

10 σχόλια:

  1. εριξε πουθενα χαλαζι αν γνωριζει ας πει κανεις.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στη ΔΕΗ που κόπηκε κάτω από δέκα φορές το ρευμα, ας το κοιτάξει ι νέος Δήμαρχος ούτε στο 1940 να ζούσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα λουτρά τα καλοδια της ΔΕΗ είχαν μπλεχτεί στο πλάτανο(πάνω από την πισίνα).παρακαλώ να δώσετε ενδιαφέρον εσείς οι υπεύθυνοι πριν γίνει κανένα κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα λουτρά τα καλοδια της ΔΕΗ είχαν μπλεχτεί στον πλάτανο.(πάνω από την πισίνα).ας ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι πριν γίνει κανένα κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ρε παιδιά που είναι, η πλατεία νομίζω πως δεν είναι, ( είμαι από Αθήνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέση λήψης: από την γωνία του Βαγιανού προς την γωνία που ήταν πριν λίγο καιρό το φαρμακείο Ζιάκα. Πεζόδρομος με καφετέριες εκεί που φαίνονται οι πολλές τέντες, αριστερά στον μπλε κάδο ανακύκλωσης τα ψαράδικα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News