Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αύριο τα... σπουδαία για τον Αλμωπό;

Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση την περασμένη Παρασκευή

Αύριο Παρασκευή 13/6 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την προηγούμενη Παρασκευή δεν λήφθηκαν αποφάσεις σχετικά με τη διοίκηση της ομάδας, λόγω απουσίας κάποιων ανθρώπων.

Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση την περασμένη Παρασκευή

Ο Πρόεδρος Νίκος Κοντάκος αναφέρθηκε με λίγα λόγια στη σαιζόν που πέρασε, σημειώνοντας πως η ομάδα είναι μία καλή παρουσία και έφτασε ένα βήμα πριν τα μπαράζ ανόδου. Επίσης, αναφέρθηκε στις Ακαδημίες, οι οποίες όπως είπε είχαν μία εξαιρετική παρουσία και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.

Όσον αφορά στα Διοικητικά, η θητεία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την επόμενη χρονιά, ωστόσο όπως είπε ο κ. Κοντάκος και συμφώνησαν πολλά μέλη, κανείς δεν περισσεύει και η προσπάθεια θα πρέπει να πλαισιωθεί από όλους όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν, ενώ έγινε σαφές πως υπάρχει διάθεση για συνέχιση υπό την ίδια Διοίκηση, με κάποιες προσθήκες βέβαια σε περίπτωση που υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Κώστας Γάτσος, για τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν πληροφορίες πως προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του ιστορικού Αλμωπού.

Ο σημερινός πρόεδρος ερωτώμενος για τις συγκεκριμένες φήμες, αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γάτσο, ο οποίος όντως θέλει να βοηθήσει, ωστόσο απουσίαζε από τη συνάντηση λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και γι’ αυτόν το λόγο θα επαναληφθεί η Συνέλευση την Παρασκευή 13/6 στις 21:00.

Ωστόσο, όταν ο κ. Κοντάκος πιεστικέ να απαντήσει συγκεκριμένα για την προεδρία, σημείωσε με έμφαση πως «η θέση του Προέδρου δεν είναι αυτοκίνητο για να μεταβιβάζεται από χέρι σε χέρι», ενώ την ίδια στιγμή δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει απ’ όποια θέση του ζητηθεί, χωρίς εγωισμούς, καθώς πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα.

Επιπλέον, εκφράστηκε από παρευρισκόμενους η άποψη πως αν κάποια ομάδα ανθρώπων ήθελε να αναλάβει τη διοίκηση θα έπρεπε να το είχε πράξει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί.

Το παρόν στη Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Δημήτρης Γιάντσης, πρώην διοικητικός παράγοντας του Αλμωπού, ο οποίος έκανε σαφές πως την επόμενη βδομάδα αναμένονται εξελίξεις, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί και χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Επίσης, στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρώην Πρόεδρος Κώστας Παλίκογλου, ο οποίος όμως δεν εκφράστηκε σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Έρχεται ο Κώστας Γάτσος;

Με το «τσιγκέλι» διαρρέουν οι πληροφορίες όσον αφορά στις προθέσεις του Κώστα Γάτσου, ωστόσο σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο γνωστός επιχειρηματίας θα έρθει στην αυριανή συνάντηση με συγκεκριμένη πρόταση.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News