Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πόση απανθρωπιά... Χτυπούν και βασανίζουν ηλικιωμένη με άνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τρεις νεαροί είχαν προσληφθεί από τον γιο της ηλικιωμένης για να τη φροντίζουν στο σπίτι της οικογένειας, στη Βρετανία

Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο φέρονταν τρεις άντρες σε μια αβοήθητη ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από γεροντική άνοια.

Οι τρεις νεαροί είχαν προσληφθεί από τον γιο της ηλικιωμένης για να τη φροντίζουν στο σπίτι της οικογένειας, στη Βρετανία.

Κάποια στιγμή είχε υποψίες για τη φροντίδα της 79χρονης μητέρας του ότι δεν είναι αυτή που πρέπει και τοποθέτησε κρυφές κάμερες στο δωμάτιό της.

Όταν είδε το υλικό, δεν πίστευε στα μάτια του! Οι τρεις άνδρες μιλούσαν στην ηλικιωμένη με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις την χτύπαγαν και την έσπρωχναν ή της έτρωγαν ακόμη και το φαγητό της!

Βρετανικό δικαστήριο την Δευτέρα, εξετάζοντας το σοκαριστικό υλικό που κατεγράφη κατά τους μήνες Οκτώβριο και Δεκέμβριο του 2012, επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον "εγκέφαλο" της κτηνωδίας, δίμηνη φυλάκιση με αναστολή στον έναν βοηθό του και 180 ώρες κοινωφελούς εργασίας στον άλλο βοηθό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News