Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει μία παπαράτσι φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό - Γι'αυτό την κυνηγάνε...

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του

Το Πρωινό σχολίασε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που έβαλε στο twitter μιας και ο παπαράτσι την έκανε έξαλλη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται για τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον επίγειο παράδεισό της, στην Άνδρο! Την ώρα που απολάμβανε τις βουτιές με τον αγαπημένο και τα τρία της παιδιά είδε από μακριά έναν παπαράτσι να τους φωτογραφίζει. 

Έξαλλη αφού τον έβγαλε φωτογραφία τον «ανέβασε» στη προσωπική της σελίδα στο twitter! 

O Γιώργος Λιάγκας είπε ότι η παρουσιάστρια είναι σέξι και έχει κορμάρα... όσο για την αντίδρασή της, που έγινε έξαλλη ο Γιώργος είπε ότι την καταλαβαίνει! 

Ενώ η Σάσα είπε: «Αυτό είναι λύση! Νομίζω πως δεν είναι δική της αντίδραση» και συνέχισε: «είναι καραγκιοζιλίκια αυτό που κάνει! Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά της»!

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι μια φωτογραφία της Ελένης με μαγιό κοστίζει τρία με πέντε χιλιάδες ευρώ! 



---
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News