Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ευχές προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη

Συγχαρητήριες δηλώσεις

Ευχές προς το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη:

Ευχές του Βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή

Θέλω να ευχηθώ στον συνάδελφο Βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργο Καρασμάνη συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων ως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Καλή Επιτυχία στο έργο του.

Ευχές του Βουλευτής Πέλλας Διονύση Σταμενίτη

Η επιλογή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα να τοποθετήσει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον Βουλευτή του Νομου μας Γιώργο Καρασμανη ειναι μια θετική και σημαντικότατη εξέλιξη για τον τόπο μας. Εύχομαι συγχαρητήρια στον Γιώργο Καρασμανη και κάθε επιτυχία στα νεα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Ευχές του Δημάρχου Σκύδρας Γιώργου Χοΐδη

Με χαροποίησε ιδιαίτερα η επιλογή του Πρωθυπουργού να σου αναθέσει την ηγεσία του νευραλγικού και σημαντικού για την Πέλλα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Πρόκειται για μια θετικότατη εξέλιξη που αναγνωρίζει κι επιδοκιμάζει την πολύχρονη κοινοβουλευτική κι αγωνιστική σου προσφορά υπέρ του αγροτικού κι όχι μόνον κόσμου. Ταυτόχρονα, τιμά στο πρόσωπό σου όλους τους Πελλιώτες και τους απανταχού συμπατριώτες μας. Είμαι βέβαιος ότι η αγαστή συνεργασία μας, για την οποία και σ’ευχαριστώ, και που εξ αντικειμένου αναβαθμίζεται, θα συνεχιστεί και με τη νέα δημοτική αρχή Σκύδρας. Μαζί με τα θερμά συγχαρητήρια των Δημοτικών, Τοπικών Συμβούλων και των συνδημοτών μου στο Δήμο Σκύδρας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, εύχομαι σ΄εσένα και στους συνεργάτες σου υγεία και κάθε επιτυχία στην υπουργική σου πορεία για το καλό του τόπου και της χώρας μας.

Ευχές της ΝΟΔΕ Πέλλας

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή - τοποθέτηση του Γιώργου Καρασμάνη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η ΝΟΔΕ Πέλλας συγχαίρει τον Βουλευτή Πέλλας για την Υπουγοποίηση και του εύχεται Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

Ευχές του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, θέλουν να ευχηθούν στον Βουλευτή Πέλλας κ. Γεώργιο Καρασμάνη συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Καλή Δύναμη και Επιτυχία στο έργο του.

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ
    ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (Ν.Δ.) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΛΛΑ.
    ΧΡ. ΜΠΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτηση. Το μελετησες κυριε Χρηστο το κειμενο πριν το διατυπωσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΦΕΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News