Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ταξίδι στον πολιτισμό με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτινή παρουσίαση της εργασίας των τάξεων Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας.

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η «Ελλάδα - Ένα ταξίδι στον πολιτισμό του χθες και του σήμερα» και σε αυτήν συμμετείχαν περίπου 60 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.

Σημαντική στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η συνεργασία της Διευθύντριας του σχολείου Ελένης - Νικολέτας Ιατρίδου, με τις δασκάλες Δήμητρα Μυταρίδου, Θεοδώρα Γιούτη, Σοφία Καραγιαννίδου, Δήμητρα Μητσάνη και Θεοδωρίδου Χαρίκλεια, οι οποίες εργάστηκαν με ζήλο και προθυμία σε μια συλλογική προσπάθεια που «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους της Σωσάνδρας.

Η Διευθύντρια κα Ιατρίδου στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης γιορτής και ιδιαίτερα τους χορηγούς και την τοπική κοινωνία της Σωσάνδρας.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο και στην Έκθεση ψηφιδωτών στον εσωτερικό χώρο του σχολείου, όπου είχε γίνει μία εξαιρετική προσπάθεια για την ανάδειξη της τοπικής μας παράδοσης.

Επίσης, παρουσιάστηκε εργασία με θέμα "Τοπικοί παραδοσιακοί χοροί" από τους μαθητές της Γ’, Δ’ και ΣΤ’ τάξης, που επιμελήθηκε η γυμνάστρια του σχολείου Παναγιώτα Τουλάκη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:












 






















 

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ.ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΛΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα μπραβο σε ολους δασκαλους, μαθητες , στον κοσμο που παραβρεθηκε ,ηταν μια καταπληκτηκη γιορτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνχαριτηρια οραια γιορτη τα συνχαριτηρια μου στην 8εια ριτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διονυσιαδου θεοδωρα1 Ιουνίου 2014 στις 7:57 μ.μ.

      Μπρα'βο στα παιδια και στις δασκαλες τους για την υπεροχη δουλια που εκαναν για σου Ερυφιλιτσα

      Διαγραφή
  4. Μια υπέροχη γιορτή με θέμα την ελλάδα μας.
    Οι μικροί μας φίλοι του δημοτικού σχολείου Σωσάνδρας, μας εξέπληξαν θετικά συμμετέχοντας άρτια στην παρουσίαση όλων των δρώμενων που έλαβαν χώρα στη σχολική γιορτή,θυμίζοντας μας για μία ακόμη φορά ότι ο πολιτισμός ξεκινάει από το σχολείο.
    Πολλά συγχαρητήρια στις δασκάλες των παιδιών για την εκπληκτική δουλειά που
    έκαναν και ιδιαίτερα στην διευθύντρια του σχολείου ελένη ιατρίδου η οποία είναι
    γνωστή για τις πολιτιστίκες και καλλιτεχνικές ευαισθησίες της, τις οποίες υπηρετεί
    με ζήλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα η γιορτη ηταν πολυ καλη !!! συχαρητηρια σε ολους τους δασκαλους. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ. Τουλαχιστον οι διευθηνταδες οταν μιλανε καλα θα ειναι να μην το ξεχνανε αυτο......?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News