Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Υψηλοί στόχοι για τη Δόξα Μανδάλου - Αλλαγή Διοίκησης και προπονητή

Θα γίνουν τουλάχιστον 5-6 μεταγραφές παικτών αξίας

Μεγάλες φιλοδοξίες δείχνει να έχει η Δόξα Μανδάλου που φέτος θα πορευτεί με νέα Διοίκηση αλλά και νέο προπονητή.

Ο Βασίλης Σολωμονίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος, ενώ ο Χρήστος Καλαϊτζίδης (Τσάρος) παλιά μεγάλη δόξα της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Όσον αφορά στο ρόστερ, ήδη ανανέωσαν και παραμένουν οι Μιχάλης Γκότσης εκ των κορυφαίων σκόρερ της Α1, ο μέσος Γιώργος Ζαχαριάδης, ο Μάντι Καλότι και ο Πέτρος Τζούρτζου, ενώ γίνονται και συζητήσεις με τους άλλους παίκτες όπως ο γκολκίπερ Αλέξης Γαωριηλίδης του οποίου η παραμονή είναι φίφτυ-φίφτυ.

Θα γίνουν τουλάχιστον 5-6 μεταγραφές παικτών αξίας, ενώ μεγάλη είναι η συμβολή του φίλαθλου κόσμου που με κάθε τρόπο βοηθάει τον σύλλογο και η διοίκηση τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την συμπαράστασή τους.

8 σχόλια:

  1. kali arxi ,ante na bgaloume kai kana talento sti A ethniki kai tsampion league !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σχολιο φιφτυ-φιφτυ ειναι ολα τα λεφτα :P ...καλη πορεια στο μανδαλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Ζαχαρίαδη από ποια πόρτα τον πήρατε αφού ήταν δανεικός από την αραβησσο και το δελτίο του είναι εκεί γιατί παραπληροφορητε τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθευει οτι κλεισαμε Τσαμαρδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Διαγραφή
    2. poion tsamardo re o kalaitzidhs ekleise den kserete na diavazete ?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News