Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παραλήρημα Μιχαλολιάκου στην Ολομέλεια της Βουλής: «Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Οδηγήσατε με χειροπέδες τον αρχηγό του τρίτου κόμματος"

Ουρλιαχτά, φωνές και παραλήρημα μίσους. Αυτή ήταν η εικόνα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, κατά την ομιλία του, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του ίδιου και των επίσης προφυλακισμένων βουλευτών του κόμματός του, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

"Οδηγήσατε με χειροπέδες τον αρχηγό του τρίτου κόμματος" είπε στην αρχή της ομιλίας του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, που την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα της Ολομέλειας ούρλιαζε "μη μ’ αγγίζετε, είμαι αρχηγός κόμματος". Στη Βουλή, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπήκε χωρίς να φορά χειροπέδες στα χέρια του.

Ευχαρίστησε τις 536.000 χιλιάδες των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και μίλησε για σόου, αναφερόμενος στη σύλληψη του ίδιου και των αρχηγικών μελών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για στημένο παιχνίδι και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο Ν. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στους πάντες με τη φράση "ντροπή σας ψευτοδημοκράτες" και προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών. Τότε, δεν δίστασε να πει απευθυνόμενος στο προεδρείο "σκάσε ρε".

Χαρακτήρισε κουρελόχαρτο το κατηγορητήριο εναντίον του και αναφέρθηκε ακόμη και στην δολοφονία Τεμπονέρα λέγοντας πως τότε δεν διώχθηκε κανείς από τη ΝΔ.



"Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας", είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέροντας πως δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε άλλα στοιχεία σε βάρος των μελών. "Που είναι το μαύρο χρήμα, που είναι τα οπλοστάσια;" αναρωτήθηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος και αναφερόμενος στο διαβόητο βίντεο Μπαλτάκου είπε πως είχε πει όσα ανέφερε στον Ηλία Κασιδιάρη και στον ίδιο.

"Δεν είναι όμως μόνο ο Μπαλτάκος, μέσα στο κινητό που μου κατάσχεσε η αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα Γεώργιος Μουρούτης" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε πως εκείνος και δύο υπουργοί της ΝΔ θέλησαν να προσεταιρισθούν.

Είναι τίτλος τιμής για τον ίδιο οι χειροπέδες, είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως είναι υπερήφανος που υπερασπίζεται την ιδεολογία του. "Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης", πρόσθεσε.
 

18 σχόλια:

  1. «Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες»
    ---
    Και αυτό δηλαδή είναι παραλήρημα...δηλαδή τι έπρεπε να πεί "Γεια σας καλά και τίμια πεδιά" ?
    Όχι μόνο είναι ψευτοΔημοκράτες αλλα είναι και αρχιΛήσταρχοι και επικίνδυνοι για το Λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα μάθεις να γράφεις ελληνικά έλα να μας κάνεις και μαθήματα περί Δημοκρατίας.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!

      Διαγραφή
    3. Να μην τους ψήφιζες τόσα χρόνια. Μας πήρες και όλους στο λαιμό σου, πατριώτη της μάσας και της πλάκας.

      Διαγραφή
    4. 1:52 ε όταν σας τσούζει κάτι τότε φτέει η ορθογραφία μεγάλε εσύ φιλόσοφε της ορθογραφίας ...

      Διαγραφή
  2. Σιγα ..ρε 1.52 .φιλολογε της πλακας ..αυτο σε πειραξε ??? Τα τσιπλιασμενα ματια σου βλεπουν ¨" δημοκρατια " στο κλεφτομπουλουκι του τοξου..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=Yu6EtlYuWLA&feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ?? ΜΕ ΣΙΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ?? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΕ ?? ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ειρωνικα ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ =Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ -ΧΕΣΤΗΚΑΝ--ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΛΠ ΤΕΤΟΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας δώσουν τη χαρά της μπουζούς. Στο κελι 33....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την αλλη φορα ...θα πιεις μια ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ ξυδι....

      Διαγραφή
  6. H φρασεολογία και το ύφος είναι ενδεικτικό, αλλά όχι και το ουσιώδες εντυπωσιακό. Τραμπούκοι είναι, αυτή τη φρασεολογία και το ύφος θα έχουν.
    Είναι όμως χαρακτηριστικό του περιεχομένου των "πολιτικών" τους "θέσεων", η μόνιμοι καταφυγή σε απειλές και .... η οποία, όσο οξύτερη είναι τόσο δείχνει ότι συνειδητοποιούν ότι αφού τους χρησιμοποίησαν δεόντως τώρα τους πουλάνε τα αφεντικά τους. Και αφεντικά τους είναι οι Μπέοι (δήμαρχος στον Βόλο!!!), οι Μαρινάκηδες(οι οποίοι αφού τους χρησιμοποίησαν στη Ναυπηγοεπισκεατική π.χ τώρα δεν τους χρειάζονται, αφού έκαναν ιδιοκτησία τους μια ολόκληρη πόλη, Πειραιάς. Την οποία πήραν από την άλλη φατρία, τους Μανιάτες των Μιχαλο....)
    Αυτή είναι όλη η "εθνική συνείδηση" των ΧΑ.
    Γι' αυτό κάποιοι θα λένε και θα κλαίνε όψιμα ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν και θα αποποιούνται και άλλοι θα πορεύονται με φωνές, απειλές, βρισιές και λογικές της νύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε τα παραμυθια και τις φιλοσοφιες ,.Εχουμε χορτασει απο σαβουαρ βιβρ κ φρου-φρου κι αρωματα !! ειδαμε που εφτασαν -ολοι αυτοι- την Ελλαδα . Ας εκφραστουν οπως εμεις στα καφενεια ..τουλαχιστον οι ΧΑ .Οσο για τον Πειραια ....και η αριστεραντζα πλαισιωσε το σχημα ...

      Διαγραφή
  7. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ! ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΥΣ!! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΩΝ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 12.11, μονίμως απαντάς ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα και με λάσπη στον ανεμιστήρα.Πετάς ένα γενικό και αυθαίρετο "και η αριστερά πλαισίωσε το σχήμα", χωρίς να λες τί εννοείς "αριστερά"(γιατί και το ΠΑΣΟΚ μιλάει έστω για Κεντροαριστερά και Στο λογότυπό του ΤΟ "Σ" σημαίνει σοσιαλιστικό, και η ΔΗΜΑΡ κκαι το Ποτάμι και ο ΣΥΡΙΖΑ). Ο όρος Αροστερά εφευρέθηκε για να σαλαμοποιεί και να θολώνει.
    Άλλωστε "Αριστερά, για σένα μπορεί να είναι και η ΝΔ!!!
    Άσε τα κουτοπόνηρα και επί της ουσίας, μια φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣ ΤΑ ΑΡΧΗΓΕΕΕΕ
    ΥΓ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι, φίλε 9.40 ! Ξέρουμε πού έχεις γραμμένο τον εαυτό σου! Γιατί αυτό το γράψιμο που εννοείς αφορά στον εαυτό σου! Γιατί είσαι παραιτημένος, ανίκανος να ακούσεις και γεμάτος από την εσωτερική αποτυχία σου!!! Τελικά πρέπει να είσαι πολύ....Τόσο που δεν αντέχεις τόσο και τέτοιο αίσθημα κατωτερώτητας που σε κυριεύει, που μόνο με μίσις μπορεις να τραφείς. Πρώτα και κύρια για τον εαυτό σου... Ναι, αυτοί και τέτοιοι είστε της ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ.ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News