Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Ολυμπιακός Γαλατάδων περίμενε σε... λάθος γήπεδο τους τον Απόλλωνα Αρναίας!

Δυνατή μάχη έγινε στα Γιαννιτσά και με το ισόπαλο αποτέλεσμα ο Απόλλων Αρναίας ανέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του, στη Γ΄ εθνική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΡΝΑΙΑ 2 - 2.

Μετ' εμποδίων έγινε η χθεσινή συνάντηση, που άρχισε με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας! Αιτία ήταν η ασυνεννοησία που έγινε, καθώς οι φιλοξενούμενοι και οι διαιτητές εμφανίστηκαν στο γήπεδο Γιαννιτσών, ενώ οι γηπεδούχοι περίμεναν στο… γήπεδό τους! Τελικά ο διαιτητής περίμενε, οι γηπεδούχοι ήρθαν άρον-άρον και αφού έγιναν οι… απαραίτητες διορθώσεις στο γήπεδο, ο αγώνας άρχισε.

Η αναμέτρηση από μόνη της ήταν θεαματική, με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, που τα έδωσαν όλα για την επιτυχία. Οι Γαλατάδες ήταν ανώτεροι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη ισοφάρισαν και στο φινάλε έχασαν ευκαιρία νίκης. Η Αρναία του Χρήστου Νεοφώτιστου έπαιξε με καλή ψυχολογία, έδειξε αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και στο τέλος πανηγύρισε με το παραπάνω. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των πρωταθλητών Χαλκιδικής που θα παίξουν στη Γ΄ εθνική.

Στο 11΄ και 37΄ ο Λευτέρης Μπουλγουρίδης «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και αιφνιδίασε (0-2). Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν πολλές καλές στιγμές: στο 3΄ σουτ του Κάρτζιου απέκρουσε ο Καραβελίδης, στο 14΄ κοντινή κεφαλιά του Κοϊμτσίδη μόλις άουτ, στο 30΄ επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Κάρτζιου, αλλά ο Τόπκας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 61΄ ο Γιώργος Καραδήμος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο «Γ» (1-2), στο 88΄ ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό φάουλ, ξανά στο «Γ», ισοφάρισε. Στο 90΄ κοντινό σουτ του Ιωαννίδη πρόλαβε την τελευταία στιγμή και κόντραρε την μπάλα ο Παπαδόπουλος και έδιωξε.

Άριστος ο διαιτητής Φωτιάδης Ζιγκερίδης, Γκαϊντατζής (Σερρών), στο 75΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τρικαλιώτης.

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ: Μπόικος, Τουρατζίδης, Μανδάλης, Ορφανίδης, Τσελεπής, Βοτάρης, Τόπκας, Κοϊμτσίδης (56΄ Καραδήμος), Κάρτζιος, Ιωαννίδης, Καραφουλίδης.

ΑΡΝΑΙΑ: Καραβελίδης, Λεμονής, Τζιότζιος, Κελεσίδης (90΄ Α. Μπουλγουρίδης), Π. Παπαδόπουλος, Μαυραγγελίδης, Λ. Μπουλγουρίδης, Γ. Μπουλγουρίδης (58΄ Κιάτος), Μηνασίδης (57΄ Τρικαιλιώτης), Τσιντογιάννης, Ντσεντλιάνι.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News