Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η απάντηση της Καραβάτου για την απίστευτη... αποκάλυψη του Λουδάρου!

Ποια είναι η αλήθεια;

Ήταν απολύτως λογικό να γίνει ένας πανικός απο την γκάφα του Λουδάρου. Μια γκάφα που ταξίδεψε σε δευτερόλεπτα απο την μια ακρή της μπλοκόσφαιράς έως την άλλη.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Απο εκείνη τη στιγμή η Κατερίνα δέχτηκε έναν καταιγισμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων για το ευτυχές γεγονός. Την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Έτσι τουλάχιστον αφέθηκε να εννοηθεί. Ποια είναι όμως η αλήθεια.

Η ίδια η Κατερίνα πρίν απο λίγο κατόρθωσε να βγάλει γραμμή και να μου μιλήσει: «Είναι ένα γεγονός που τάραξε πολύ κόσμο και ιδιαίτερως τους δικούς μου ανθρώπους και την οικογένειά μου. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Νάσο και γράψτο με κεφαλαία. Δεν γνωρίζω τι είχε στο κεφάλι του ο Λουδάρος όταν είπε αυτό που είπε. Άλλωστε αυτά και να θές να τα κρύψεις φαίνονται. Δεν ισχύει τίποτε και ευχαριστώ τον κόσμο για το ενδαιφέρον του».

Μήπως τελικά ο Λουδάρος εννοούσε κάτι άλλο; Μήπως κάποια συνεργασία που κυοφορείται; Πολύ πιθανόν θα πώ εγώ!

---
Πηγή: gossip-tv.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News