Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γιώργος Καρασμάνης: «Βρίσκομαι σε ένα χώρο γνώριμο - Έχω να προσφέρω πολλά»

"Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να έρθει η ανάπτυξη"

Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Μέγαρο μαξίμου και τον ήθελαν να αναλαμβάνει το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να τοποθετήσει τον «γαλάζιο» βουλευτή από την Πέλλα σε ένα υπουργείο… το αντικείμενο του οποίου γνωρίζει καλά!

Ο λόγος για τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυτξης και Τροφίμων, Γιώργο Καρασμάνη ο οποίος αντικατέστησε τον Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Σημειώνεται πως ο κ. Καρασμάνης εκλέγεται βουλευτής στην Πέλλα από το 1996 και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Καρφίτσα» λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ονόματός του δήλωσε:

«Είναι ένας χώρος γνώριμος για εμένα και χαίρομαι διότι πρόκειται για ένα παραγωγικό υπουργείο στο οποίο θεωρώ πως έχω να προσφέρω πολλά. Προσδοκούμε άλλωστε πολλά γιατί προσωπικά έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να έρθει η ανάπτυξη».

Ο κ. Καρασμάνης συμπλήρωσε πως δέχτηκε κλήση από τον πρωθυπουργό λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, ενώ για τον αναπληρωτή του που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ (Πάρις Κουκουλόπουλος) σχολίασε: «Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και φίλος. Θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου».

4 σχόλια:

  1. Ο Τζαμτζης και ο Σταμενιτης ηταν χθες για ουζακι στη Φουντουκιδου. 'Αρα τη λεγανε; Λενε καποιοι πως οταν ηρθαν στο κεφι τραγουδουσαν το υπεροχο λαϊκό ασμα " μας πηρε το ποταμι, μας πηρε ο ποταμος...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρασμανη ...να ευχαριστας και λιγο την ανοδο της ΧΡ ΑΥΓ στον νομο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News