Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Απολογισμός και ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στη Δόξα Εξαπλατάνου

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλατάνου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του σωματείου ότι την Δευτέρα 9-6-2014 και ώρα 9 το απόγευμα, στο "Σπίτι των Ποιητών", θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση με θέμα:

«Απολογισμός και ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου».

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Το Δ.Σ.
Δόξας Εξαπλατανου

5 σχόλια:

  1. απολογισμος: ειχα ενα προπονητη και την ομαδα 2η, την ειδα μπαρτσελονα τον εδιωξα και δεν μπηκα ουτε στα πλεη οφ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κοσμος δυστυχως δεν εχει ορεξη.αλλαξαν τα χρονια.αλλαξαν οι συνηθιες.αλλαξαν τα οικονομικα δεδομενα.παιδια με ορεξη για ποδοσφαιρο δεν εχει.το πολυ σε μια τριετια καθε 4 χωρια μετα βιας θα εχει μια ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poly nekra se oles tis omades.dyskolos oxeimvnas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News