Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Έργα επέκτασης δικτύου αποχέτευσης από τη ΔΕΥΑ Έδεσσας

Έργα επέκτασης δικτύου αποχέτευσης

Σημαντικά έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης του Κλησοχωρίου πραγματοποιούνται από τη ΔΕΥΑ Έδεσσας.

Η σύνδεση των σπιτιών της συγκεκριμένης περιοχής με το δίκτυο αποχέτευσης αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων, ενώ το έργο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς οι κλίσεις στην περιοχή έπρεπε να μελετηθούν ενδελεχώς προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία του δικτύου.

Το έργο εκτελείται από συνεργεία της ΔΕΥΑ, προκειμένου να μειωθεί το κόστος κατασκευής του, καθώς η χρηματοδότησή του γίνεται από ίδιους πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News