Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ: Νέο κρούσμα φόλας στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι, χωρίς ίχνος ντροπής και ανθρωπιάς

Άλλο ένα περιστατικό δηλητηρίασης ζώου σημειώθηκε στην Αριδαία.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από αναγνώστη μας, το πρωί μόλις βγήκε από το σπίτι του αντίκρισε την εικόνα της φωτογραφίας μας.

Πιθανότατα, όπως είπε, πρόκειται για αδέσποτο σκύλο, ο οποίος δηλητηριάστηκε με φόλα.

Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι, χωρίς ίχνος ντροπής και ανθρωπιάς.

23 σχόλια:

  1. πιστεύει κανείς ότι υπάρχει άλλη λύση απ το να μαζέψουν το συντομότερο τα αδέσποτα σε κάποιο σημείο αρκετά έξω απ την πόλη? ξαναρωτάω...υπάρχει άλλη λύση ? ή απλά θα τρελαθούμε και φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα τελειώσει το πρόβλημα έτσι;
      Μέσα σε λίγους μήνες θα υπάρχει ο ίδιος αριθμός από νέα κακόμοιρα αδέσποτα ζώα.
      Αν δεν τραβηχτεί το αυτάκι αυτών που δημιουργούν αδέσποτα δεν θα αλλάξει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. απο που κι ως που ρε φιλε τα αδέσποτα θα αυξηθουν? μήπως εσύ εισαι ο ασυνείδητος που τα αφηνει ελεύθερα? λογικά έπρεπε να μειώνονται...ή μηπως κάτι ύποπτο συμαβαινει ?

      Διαγραφή
    3. 3.54 εσαι και πολυ μαλακας

      Διαγραφή
  2. σε ποια περιοχη? και οσο κι αν υπαρχει αλλη λυση ναι υπαρχει και λεγεται παιδεια ειμαστε λιγο πιο πανω απο το πακισταν εκει λιθοβολουν ανθρωπους νομιμα εδω σκοτωνουμε παρανομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. afto poy vlepoume pantos einai akoma ageles kopadia kai dekades arosta zoa na ta prostateuoun grafika atoma

      Διαγραφή
  3. απο ανθρώπινα δικαιώματα να περπατας σε καθαρα πεζοδρόμια χωρίς νάρκες γνωρίζει κανείς????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε μεγαλε, πολυ σ αγαπανε τα σκατα, εμεις γιατι δεν παταμε; μηπως απλα εισαι σκατοψυχος;

      Διαγραφή
  4. Προφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα για εσένα ταυτίζονται με την εξόντωση όλων όσων θεωρείς ότι σε ενοχλούν.
    Λίγα τσίπα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως αναφέρει ο ν. 4039/2012 με τις τροποποίησης του (άρθρο 46 του ν.4235/2014),
    απαγορεύεται ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ’ αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός.
    Πρόστιμο 30.000 € για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε κι εσείς τόσο ανεγκέφαλοι και απάνθρωποι όσο και το τομάρι που τάισε το ζώο δηλητήριο;; Μιλάμε για δολοφονία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τα μοσχάρια που σφαζονται καθημερινα γιατί δε γινεται λογος και μιλάμε μόνο για σκυλιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΚΑΣΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  8. οταν κανεις αντιλογο να τον κανεις σωστα το οτι υπαρχουν στη τροφικη μας αλυσιδα δε νομιμοποιει το γεγονος να βασανιζονται τα ζωα ουτε καν αυτα που προοριζονται για την τροφη μας....οταν αγαπησεις τον ανθρωπο τοτε θα αγαπησεις και οσα τον περιβαλουν ειπαμε ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί πολύ απλά δεν είναι φιλοζωοι !!! είναι σκυλόφιλοι ! Να ακριβολογούμε λοιπόν...αν είσαι φιλόζωος ενδιαφέρεσαι για τα πουλιά που σκοτωνουν οι κυνηγοί, για μοσχάρια πρόβατα ,κατσίκια που σφαζονται κατα δεκαδες στα σφαγεία κλπ.Οπότε ας μας εξηγήσει κανεις γιατί τέτοιο κόλημα...ΜΟΝΟ με τα αδέσποτα? Γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΘΗ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει ν αρχετε εκει για να βλεπει και τη γυναικα σου....λογαριασμο θα σου δωσει?

      Διαγραφή
  11. για ολα τρεφουν συναισθηματα οι φιλοζωοι οπως απαξιωτικα αποκαλεις αλλα που να μιλησουν για τα πουλακια και τα ζωα που εκτρεφονται για τροφη και να θιξει αλλες παραγωγικες ταξεις τοτε ειναι που θα τους φατε εδω σας μιλανε για ζωα συντροφιας και εχετε αυτες τις αντιδρασεις τπ φως δεν υπαρχει πουθενα ισως σε χιλια χρονια οι ανθρωποι γινουν ανθρωποι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς που προαπαθείτε, πρακτικά να δικαιολογήσετε τη δολοφονία του ζωντανού, σκεφτειτε λίγο και αυτό: ο άνθρωπος είναο το μοναδικό όν στον πλανήτη που σκοτώνει για ευχαρίστηση, από ευχαρίστηση και με ευχαρίστηση. Κοινώς, σκοτώνει για να σκοτώσει.
    Όσο για τα "καθαρά πεζοδρόμια", για κοιταχτείτε στον καθρέφτη λίγο.
    Και σε άλλο σχόλιο, με αφορμή το γυρισμό ενός χαμένου σκύλου, είχα πει ότι πολλοί από τους σχολιαστές με εξαιρετικά μονομερής και επιλεκτικές ευαισθησίες (ίσως γιατί μόνο αν έχουν εκ του ασφαλούς θέση ισχύος νοιώθουν σημαντικοί -και με τα ζώα έτσι νοιώθουν, υπεράνω-, αλλιώς είναι απλά κομπλεξικοί δειλοί), αν δινόταν άδεια να εκτρέφονται άνθρωποι για εκμετάλλευση, τροφή και σφάξιμο, ευχαρίστως θα το έκαναν.. Και είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι "ευαίσθητοι" με τα σκ... των σκύλων, βλέουν μόνο αυτά για να κρύβουν τα δικά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταρα σ αυτους που κανουν τετοια εγκληματα, ευχομαι ολοψυχα να ψοφησουν με τον ιδιο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχην το οτι οι φιλοζωοι δν ενδιαφερονται κ για τα αλλα ζωα κανετε λαθος.Απλα δν υπαρχει νομος π να το απαγορευει.Ομως απαγορευεται τα ζωα που εκτρφονται κ προοριζονται για παραγωγη κρεατος να ζουν σε αθλιες συνθηκες να μη σιτιζονται καλα κ κατα τηνδιαρκεια της σφαγης η διαδικασια πρεπει να γινετε οσο πιο ανωδυνα γινετε για το ζωο χωρις να το σερνουν απο εδω κ απο εκει μισοπεθαμενο βασανιζοντας το...Το θεμα με τα αδεεσποτα ξεκιναει εξαρχης απο οικοσιτα σκυλια που δν στειρωνονται κ αν τυχει κ ζευγαρωσουν τα σκυλακια ειναι ανεπιθυμητα κ στ καλυτερη περιπτωση γινονται αδεσποτα,στη χειροτερη πετουνται στ σκουπιδια κ πεθαινουν...Προσπαθειες γινονται για να στειρωνονται κ τα θηλυκα αδεσποτα σκυλια αλλα δν υπαρχουν χρηματα στ φιλοζωικες οργανωσεις κ ετσι περιοριζετε η προσπαθεια αυτη.Οσον αφορα τα ατομα που ειναι συγκεκριμενα στ περιοχη μας κ ταιζουν αδεσποτα,αν παψουν να τα ταιζουν τοτε αυτα θα φυγουν απο εκεινη τν γειτονια κ θα πανε παραδιπλα,οποτε το προβλημα δν λυνεται αλλα μετακομιζει.Καλο θα ηταν αυτοι οι ανθρωποι,αφου μπορουν να ταιζουν αυτα τα σκυλια να τα περιοριζουν κ σε καποοιο χωρο που θα τον ελεχγουν κ θα τον καθαριζουν,κ οχι να τα ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Για τα σκατα που πολλοι αναφερετε,δν προερχονται μονο απο τα αδεσποτα σκυλια αλλα κ απο τα οικοσιτα αφου οι ιδιοκτητες του δν πολυνοιαζονται.Οσο για το αν ειναι βρωμικα τα πεζοδρομια γεματα "ναρκες" κ ακαθαρσιες,ας φροντισουμε πρωτα εμεις να μν πεταμε τις βρωμιες μας κατω κ μετα βλεπουμε τι θα κανουμε με τα σκατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα κατι αλλο,αν πατησεις σκατα λεφτα θα σου ερθουν!οποτε να τα σημαδευετε!!Για να αποφορτισουμε τν ενταση της συζητησης... :)

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News