Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ατέλειωτες ώρες αναμονής για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Αλμωπίας

Αγρότες και κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να μπουν σε μεγάλη ταλαιπωρία

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, με πολλούς αγρότες και κτηνοτρόφους να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλμωπίας.

Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγο καιρό, ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ότι πρέπει να προσέλθουν στην Αριδαία για να κάνουν τις δηλώσεις τους και όχι στο εκάστοτε χωριό όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι, αναγκάζονται να μπουν σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί μια επίσκεψη, είτε γιατί λείπουν κάποια χαρτιά, είτε για άλλους γραφειοκρατικούς και έτσι θα πρέπει να έρχονται μέχρι την Αριδαία ακόμα και άνθρωποι που ζουν στον Αρχάγγελο, τη Νότια ή οποιοδήποτε άλλο χωριό το οποίο απέχει πολλά χιλιόμετρα από την έδρα του Δήμου.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό, αλλά κυρίως οι ουρές από κόσμο που δημιουργούνται στην Ένωση.

Όπως λένε χαρακτηριστικά πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα πρέπει να περιμένουν με τις ώρες για να εξυπηρετηθούν, χωρίς βέβαια να μπορούν να κλείσουν έστω ένα συγκεκριμένο ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Δυστυχώς ο Αγροτικός Συνεταιρισμός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια, ώστε να αποφευχθεί αυτή η απίστευτη ταλαιπωρία.

15 σχόλια:

  1. Ο τίτλος ατέλειωτες ώρες αναμονής είναι το λιγότερο υπερβολικός. Συμφωνώ πως, αν οι αγρότες είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν δήλωση ΟΣΔΕ στα χωριά τους, θα ήταν καλύτερα γι΄αυτους. Οι υπερβολές δεν βοηθάνε σε καμία περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη,τις ωρες ,να της πουμε λεπτα..

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΣΑ.

      Διαγραφή
  2. Ρε βαφειαδη ρωτα πρωτα γιατι γινεται ετσι και μετα γραψε μην γινεσαι παπαγαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παπαγαλακι ποιανου συντροφε; δωσε κ εμας να γνωριζουμε

      Διαγραφή
  3. Εσυ που γραφεις το δημοσίευμα, γιατι δεν μπαινείς στην διαδικασια να ρωτησεις το συνεταιρισμο, γιατι θα παρεις τεκμηριωμενα την απαντηση,εγω που πηγα εξυπηρετοταν καλα ο κοσμος, και η δηλωσεις ρωτοντας μου ειπαν οτι φτασανε στο 40%.πηγε ρωτα δες πως είναι, και μην κανείς μικροδημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη το γουσταρουν κι ολας οι αγροτες, θελετε να πειτε.
    Επειδη οι χωρικοι δεν γραφουν στο ιντερνετ και γραφουν οι υπαλληλοι της ενωσης μην τα παρουσιαζετε ιδανικα.ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΑ ΝΩΡΙΣ,ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΜΝΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΦΕΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλον οι αιτησιγραφοι στα χωρια ζοριζοντε που χασανε το μελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι και να σας κανουν σας αξιζει !!!
    στους τυφλους ο μονοφθαλμος ειναι βασιλιας μπουνταλαδες , μονο στα καφενεια εισαστε ολοι επιστημονες και οταν ερθει το αυγο στο ... σκυβετε το κεφαλι και προσκυνατε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ καλα μας κανουν και μας μαζευουν σαν προβατα επι σφαγη, γιατι αν δειτε στον εξαπλατανο ο αγροτικος συναιτερισμος τα γραφεια του δεν εχουν ρευμα και την γεφυροπλαστικα μαζι με το οικοπεδο τα εχουν νοικιασει σε ξυλεμπορα χωρις να ξερει κανεις ποσο και για ποσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθως επισης, δεν αναφερεται πουθενα για τα μεγαλα ποσα που πληρωνουν οι αγροτες! Μπηκε ''μεσα'' με τα τσαρουχια η ΕΝΩΣΗ και τα εδωσαν σε εταιρια να τα διαχειριστει. Εφαγαν με χρυσα κουταλια και τωρα πληρωνει ο αγροτης τα σπασμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News