Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Έδεσσα: Ο ορισμό της εθελόντριας... Αυτή η γυναίκα φροντίζει καθημερινά το πάρκο του χωριού της! (ΦΩΤΟ)

Εθελοντισμός στο Γραμματικό

Τη φροντίδα του πάρκου της εισόδου του Κάτω Γραμματικού έχει αναλάβει μία κάτοικος του χωριού, που με την αγάπη και την φροντίδα της έχει βάλει τη σφραγίδα της σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του χωριού.

Η κα Πελαγία Γεωργιάδου αποτελεί τον ορισμό της εθελόντριας, καθώς φροντίζει καθημερινά το πάρκο και το αποτέλεσμα της εθελοντικής της εργασίας είναι εντυπωσιακό.

 
Στο Κάτω Γραμματικό βρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου που συνεχάρη την κ. Πελαγία Γεωργιάδου για την κοινωνική της προσφορά και την εθελοντική της εργασία στο πάρκο.

2 σχόλια:

  1. αντί να μας κάνει εντύπωση θα πρέπει να είναι αυτονόητο πως το πεζοδρόμιο μας, ο δρόμος μας, η γειτονιά μας θα καθαριστούν από μας.Ας μην περιμένουμε απο κανεναν...δεν αρκεί να προσεχουμε και φροντίζουμε μόνο την αυλή μας....
    Μπράβο στη κυρία αυτή !!!( Κάτω Γραμματικό : σύνορα Βέρμιου με Έδεσσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News