Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Σφίχτερμεν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λεβεντομαλ@κες οι ψηφοφόροι τους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρρος Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας

Τα όσα έγιναν στο άγριο επεισόδιο χθες στην Βουλή μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου περιέγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο Star.

Ο κ. Τατσόπουλος ευχαρίστησε τον Πύρρο Δήμα για την στάση που κράτησε ορθώνοντας το ανάστημά του απέναντι στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο ο οποίος κινήθηκε εναντίον του για να τον δείρει όπως είπε.

«Με βρίζουν και λένε τα μύρια όσα. Ο Μίχος μου λέει συνεχώς «βούλωστο», και έρχεται με φόρα, έρχεται καρφωτός με χίλια. Εγώ καθόμουν στα έδρανα πίσω από το ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό ο Δήμος ήταν σχετικά κοντά μου. Ο Πύρρος δεν αντιλαμβάνεται την δημοκρατία ως παθητική. Σηκώθηκε πάνω και του είπε «κάτσε κάτω». Αυτή είναι η μόνη γλώσσα που αντιλαμβάνεται αυτός ο τραμπούκος», είπε.

Ο κ. Τατσόπουλος αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες βουλευτές, «πορτιέρηδες» και «σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας».

«Δεν μπορεί μια σειρά καθάρματα και τραμπούκοι να μας κουνάν το δάχτυλο», είπε. Αποκάλεσε επίσης λεβεντομαλάκες τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να μπει σε λογική τσαμπουκάδων. Είπε επίσης ότι είναι σίγουρος πως αν δεν παρενέβαινε ο Πύρρος Δήμας θα έτρωγε ξύλο. «Θα με έδερνε μην έχετε αμφιβολία. Θα με σακάτευε. Τι να πως συγχαρητήρια; Ένας γυμνασμένος με μυαλό κότας θα με έδερνε. Είμαι σίγουρος ότι αν με χτυπούσε θα γενικευόταν η σύρραξη».



Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο λόγος που διαμαρτυρήθηκε χθες ήταν γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής λένε ότι όσα τους αποδίδονται για φιλοναζισμό είναι ανοησίες της νιότης τους. Όπως πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως είπε «Ο Κασιδιάρης έκλαιγε το 2011 γιατί έχασε τον πόλεμο ο Χίτλερ».

«Όλα τα κάνουν», συνέχισε «για να θυματοποιοηθούν. Ότι τάχαμου τους διαλέξαμε τυχαία στον σωρό για να πάνε φυλακη. Θυματοποιούνται και μάλιστα χρησιμοποιούν και τους νεκρούς του Ηρακλείου».

Πύρρος Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας

Ο Πύρρος Δήμας ήταν ο μόνος που... "σήκωσε" το βάρος της υπεράσπιστης του Πέτρου Τατσόπουλου όταν, την ώρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν στήσει... τσίρκο στη Βουλή, ο Νίκος Μίχος έτρεξε να ορμήξει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας των Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά και τη στιγμή που στο βήμα βρισκόταν ο τελευταίος και αποκάλεσε τους βουλευτές άθλιους.

Για τα όσα έγιναν τοποθετήθηκε ο Πύρρος Δήμας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Έγραψε: Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γιαυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ' ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ...

---
Πηγή: newsit.gr

28 σχόλια:

  1. πυρρο οι βοριο υπηροτες ντρεποντε για την επιλογη σου με το κομμα που διαλεξες,το κομμα που δε μας στηριξε ποτε,την τσεπη σου κοιτας μονο,κρυμα για σενα που εισουν ειδωλο και εγινες ενα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε βρε καραγκιοζη

      Διαγραφή
    2. καραγκιοζεις εισαι εσυ ρε καρναβαλι καλα λεει ο ανθρωπος

      Διαγραφή
  2. Η δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να λες τις βλακείες σου.Να σε χαίρονται αυτοί που σε έστειλαν στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειχα πολλα χρονια των πατερα μου αρρωστο στο σπιτι και βλεπαμε στην τηλεοραση αυτο το ξεπουλημα ξεφτιλα της πατριδας μας απο τους πολικους μας,και ρωτησα τον [συνχωρεμενο τωρα πατερα μου] πατερα τη λες για αυτην την καταντια και ακουστε τι με ειπε, Αγορι μου ΔΗΜΗΤΡΗ ξερεις γιατι εγινε αυτο το σΙχαμα ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ακουσατε καλα ακουσατε.[και για την αληθεια ο πατερας ανηκε ολη την ζωη του ειτε στο κεντρο ειτε ιδρυτικα στο ΠΑΣΟΚ Ως ΤΟ ΤΕΛΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεβεντομαλακας,παρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγκαλια ο βενιζελος τον πηρε και τον πηγε,επικρατιας ηταν ο πυρρος,το καλο παιδι του πασοκ,να τον χεροντε οι βοριο ηπειροτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι ρε αυτός ο βλάκας ο Τσατσόπουλος και μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα...κι,εσείς οι ψευτοΔημοκράτες οι πραγματικοί Φασίστες καναλάρχες δν έχετε βγάλει ούτε ένας της Χρυσής Αυγής στα κολοΚάναλα σας...κατα τ,άλλα είστε Δημοκράτες ... σκατά στα μούτρα σας μπαγλαμάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλα ρε ..αριδαια νεWς ..ταυτιζεσαι με την συμμορια των διεφθαρμενων δημοσιογραφων ..και ανεβαζεις τις μαλακιες που λεει ..αυτος ο πισωγλεντης..???? Αληθεια πιστευεις οτι το επαιξε τσαμπουκας ??? Μαζι μετον αλλον την ταπα ..που εγινε ο ρομπεν των δασων της βουλης ?? ΜΟΙΡΑΖΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! ντροπη φαινομαμαστε.....!! .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλιβερό χρυσαύγουλο,
      η συμμορία βρίσκεται στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη-μεταξύ άλλων-και για ΦΟΝΟΥΣ.
      Η συμμορία των δημοσιογράφων εννοείς Τράγκα, Μπογδάνο,και όλους όσους χαριεντίζονταν κατά καιρούς με τους συμμορίτες στις εκπομπές που τους καλούσαν;
      Πισωγλέντη λένε στο χωριό μου όποιον ΑΝΩΝΥΜΑ εκτοξεύει ανοησίες και το παίζει παληκαράς.(Σου θυμίζει κανέναν;)
      Τα περί τσαμπουκά κτλ. μπορεί να τα χρησιμοποιούν τραμπούκοι,ανώριμοι και παιδάκια που καμαρώνουν στον καθρέφτη τα μπρατσάκια τους.
      Και φυσικά ναζί όταν έχουν μπροστά τους γυναίκες, Πακιστανούς (σε αναλογία 1/20) κτλ
      Το τι θα ανεβάζει ένα blog δεν φτάσαμε ακόμα(ευτυχώς) να το καθορίζει ο κάθε αμόρφωτος νεοναζί. Άμα δεν σ΄αρέσει, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

      Διαγραφή
    2. το αριδαια νιουζ κανει τη μαλακια να ανεβαζει τους βοθρους σας παλιοναζιστες και εχετε το θρασος να του κανετε και παρατηρησει.Αριδαια νιουζ απεκλησε αυτα τα τομαρια απο τα βρομωσχολια τους, ειναι θρασυδειλοι, και σε κανουν και παρατηρησει, τοσο παλιοκαριοληδες ειναι, θα το καταλαβεις οτι παιζεις αθελα το παιχνιδι τους, φτυστους και μη λερωνεις το μπλοκς σου.

      Διαγραφή
    3. kane kana mpanio esi giati mirizi to mplok kai ase tous xrisavgites

      Διαγραφή
    4. Φυσικά και τους αφήνουμε ! Με λέσια θα ασχολούμαστε;
      Και γράφε ελληνικά. Δεν επιτρέπεται "πατριώτης" να μη γράφει στη γλώσσα του. Εκτός κι αν δεν τα καταφέρνεις και τόσο.

      Διαγραφή
    5. kalitera na min xero na grafo ellinika para na min exo ethniki sinidisi opos ta aristera skoupidakia, to oti grafis elinika den se kanei elina!

      Διαγραφή
    6. Ώστε το παραδέχεσαι ότι δεν ξέρεις ελληνικά! Μπράβο! Άντε τώρα, με το καλό, να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις και ελληνική ιστορία και ότι όσοι είναι οπαδοί του ναζισμού είναι ανθέλληνες. Προχώρα! Είσαι σε καλό δρόμο!

      Διαγραφή
    7. 7.38 έχεις διαβάσει την δικογραφία και τα λες αυτά;ή απλά ενημερώθηκες από τα εγκυρότατα ΜΜΕ;Να σε ενημερώσω πως δεν δένει η δικογραφία γι'αυτό και είναι προφυλακισμένοι διαφορετικά θα είχαν καταδικαστεί αλλά εσείς οι φασίστες της αριστεράς έχετε μάθει να παραβλέπετε τον νόμο και να δικάζετε όποιον δεν σας αρέσει!Τώρα όσον αφορά τους δημοσιογράφους γνωρίζουμε ποίοι είναι συμμορία!Επίσης βλέπω πως και συ εκτοξεύεις ανοησίες ανώνυμα μήπως εσένα σου θυμίζει κάτι;Συνεχίζω επειδή προφανώς και δεν έχεις βγει από την Αριδαία άσε το κουτόχορτο που σε ταίζουν τα ΜΜΕ και κοίτα τα τάγματα εφόδου των αριστερών που σε κάθε πορεία τα σπάνε όλα που αν βρουν μπάτσο μόνο του τον τσακίζουν στο ξύλο φυσικά με αναλογία 1/20 και τους λάθρο που βιάζουν γιαγιάδες που έχουν γκετοποιήσει περιοχές και τα εγκλήματα αυτών που γίνονται κάθε μέρα!Τέλος για τα μπλόγκς που αναφέρεις αν το Aridaia news ανέβαζε κάτι υπερ της Χ.Α τι θα έλεγες;

      Διαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai eipe to alvano... katsi katou mpreiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Οταν σου έφερνε τίτλους Ολυμπιακούς, ανατρίχιαζες με τον Εθνικό Ύμνο, χρυσαύγουλο, όμως έτσι; Τότε δόξαζε την πατρίδα.Ας πάει να σηκώσει τη μπάρα και Μιχαλοβλάκος. Τη σηκώνει δηλαδή μέσα στον Κορυδαλλό.

      Διαγραφή
    2. το οτα εφερνε τιτλους μαγκια και αυτου και της ομαδας του,τον αγαπησε ολος ο κοσμος ,και τωρα???ναι σε ολα στο μνημονιο και ναι στον νομο για την διακοπη συνταξιοδοτησης υπερηλυκων βοριοηπειροτων,παλια καλα που ειναι αυτο και δεν φοβομαστε μηπως δε θα υπερψηφιστουν τα μνημονια,το αμιλιτο νερο ειπιε τοσα χρονια πους μας πινουν το αιμα,τωρα βρικ να το παιξει παλικαρι

      Διαγραφή
    3. η δημοκρατια σας, δεν σας επιτρεπει να ακουτε την γνωμη χρυσαυγητων?σταλινικη μου φενετε,και οσο δεν μπορειτε να την αποκρουσετε με πολιτικα επιχειριματα,απλα θελετε να την απολισετε απο καθε συζητιση,ετσι απλα επυδι,δεν εχετε απαντισεις,δεν εχετε ουσια,μηπως να μας φυλακισεται η να μας σκοτωσετε καλητερα για να μην πεδευεστε καθολου?να ανηξει η γη να μας καταπιει?γιατι μεταξι σας μια χαρα τα βρίσκετε,αλλα με εμας δεν μποριτε να τα βρείτε ,τι κριμα που υπαρχουν ανθρωποι ντομπροι,πατριωτες ,πιστοι στην ιδεα και στην πατριδα τους με παντελονια να υποστιριζουν μεχρι το τελος τον λογο που τους εστηλε ο λαος στην βουλη,

      Διαγραφή
  10. Και από ουσία .... Βρίζετε τον Πύρρο (ναι αυτόν που όταν πρωτοήρθε τον έλεγαν Αλβανό!) και δεν μένετε στο γεγονός ότι ο Λαγός έγινε κάτι λιγότερο από λαγός με ένα βλέμμα!! Τόσο ....
    Όσο για τον Τατσόπουλο, έτερον εκάτερο το τί υποστηρίζει. Διαφωνείς ή συμφωνείς μαζί του, τον κρίνεις και τον κατατάσσεις. Εντέλει και με την ψήφο σου τον στέλνεις σπίτι του ή τον κρατάς. Όπως και όλους.
    Για τον Πύρρο: Ναι, λυπάμαι που είναι στο ΠΑΣΟΚ. Τον κρίνω για την ιδεολογία του, όμως, ΠΟΛΙΤΙΚΑ δηλαδή. Αυτό όμως δεν αναιρεί το σθένος αυτής της συμπεριφοράς που επέδειξε. Και με ένα βλέμμα ξεγύμνωσε τον τραμπούκο.
    Αυτό όμως είναι και θαυμάσια απόδειξη ότι όποιος θέλει μπορεί να αντιδράσει, να απαιτήσει, να εμποδίσει, να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια που μας στερούν με τις πολιτικές επιλογές, αρκεί να έχει κότσια και να μην δέχεται παθητικά ό,τι του επιβάλλουν με τη επιχειρήματα τύπου "Όλοι ίδιοι είναι" ή "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα". Μαζικές διαμαρτυρίες, οργανωμένες και με ξεκάθαρες θέσεις (όχι, βέβαια ήξεις αφήξεις τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ναι μεν αλλά,,), ,με όπλο μόνο τη μαζικότητα συμμετοχής και τη φωνή. Κάθε εξουσία φοβάται τη μαζικότητα αντίδρασης. Δεν φοβάται τους φοβισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θλιβερο ορφανο του σταλιν 7.38 ...Συμμοριτες εγω γνωριζω οτι υπηρχαν στην Ελλαδα μονο την περιοδο 46-49 και ξεσκισαν την χωρα .Και τα τελευταια χρονια εμφανιστηκαν κατι ληστοσυμμοριτες ...που μοιαζει να τους ψιλοσυμπαθεις .. Σαν μορφωμενο κουμουνι -που πας να μας το παιξεις ---δεν ξεφυγες απο τα βοθρολυμματα της προπαγανδας που μας σερβιρουν καθε μερα ...!!! Τωρα για -φονους -πακιστανα-γυναικες -και μαλακιες που ουτε εσυ πιστευεις ...Δεν ελειωσε η καραμελλα ??? Τελος ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ μας αν τα blog ,τα καθοριζατε εσεις οι "μορφωμενοι"" και ο ουμπαλος....8.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλάκα, αμόρφωτε, ναζί
      δεν χρειάζεται να σου απαντήσω με τίποτα άλλα στα περί "μορφωμένου που πάω να το παίξω", παρά λέγοντάς σου ότι το σωστό είναι βοθρολύματα και όχι βοθρολυμματα.
      Καλά ούτε το χώρο, στον οποίο κυλιέσαι, δεν ξέρεις να γράφες σωστά;
      Τσ στ τσ! Ανθέλληνα!

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι η παιδεία σας κύριοι....και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος,άλλωστε εσείς το ξέρετε καλύτερα απ'όλους αυτό,έχετε κάνει τόσα και τόσα ανά τον κόσμο αριστερέ φασίστα.!

      Διαγραφή
  12. ΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ:
    " ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΓΟΡΙΑ ΄Η ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσαυγίτες: όταν οι κομμουνιστές πολεμούσαν τους Γερμανούς εσείς γυαλίζατε τις μπότες των Γερμανών Ναζί και φορώντας κουκούλα δείχνατε με το δάκτυλο ...
    Στους Ναζί Γερμανούς ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ο Τσολάκογλου, ενώ το μέτωπο άντεχε και όχι μόνο. Όπως και το Ρούπελ. Στην Κατοχή, εκτός από το να στέλνετε τα παιδιά αντισασιακών (που αντιστέκονταν στους Γερμανούς, λέω)φορτωμένα σε κάρα να καθαρίζουν ναρκοπέδια (και μην τολμήσει κανείς να το αμφισβητήσει αυτό, γιατί μπορώ να μιλήσω και με οναματεπώνυμα που είναι πολύ γνωστά στα χωριά), να κάνετε πλιάτσικο στα σπίτια τους και να στέλνετε σε εξορίες, φυλακές και απόσπασμα κόσμο και κοσμάκη, αφήνοντας ΜΟΝΑ τους παιδιά 8, 10, 12 χρονών πίσω, να ....έχετε το θράσος και μιλάτε ....
    Οι μαυραγορίτες οι τότε, σημερινοί "επιχειρηματίες" , θεωρούν εγκλήματα κομμουνιστές την - ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ- τιμωρία των δοσιλόγων (αποδεδειγμένα) και τη συνεργασία με τους Γερμανούς. Ή όσα διέπραξαν οι ίδιοι οι δοσίλογοι -κυρίως στον εμφύλιο _ και τα απέδιδαν στους κομμουνιστές, με τη βοήθεια και των τότε συστημικών ΜΜΕ και της επίσημης κυβέρνησης. Να σας θυμίσω την χαρακτηριστική υπόθεση ΠΟΛΚ;
    ' Η να σας θυμίσω ότι με το έφυγαν οι Γερμανοί, Ο Παπανδρέου ο Γέρος, ΚΑΛΕΣΕ Άγγλους και τον ΣΤΡΑΤΟ τους, στην Ελλάδα (πρακτικά δεύτερη Κατοχή), ακριβώς γιατί ήταν αποφασισμένος να ΜΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΠΟΤΕ τη Συμφωνία της Βάρκιζας (στην οποία τότε, -άποψή μου- δεν έπρεπε να δεχτεί αφοπλισμό του ΕΛΑΣ, το ΚΚΕ, γιατί όφειλε να γνωρίζει και από τη δράση του ΕΔΕΣ, ότι θα ήταν μονομερής και όχι μόνο: η Συμφωνία έλεγε αφοπλισμός όλων των ένοπλων αντιστασιακών οργανώσεων. Μόνο που ο ΕΔΕΣ του Ζέρβα δεν αφοπλίστηκε ποτέ. Αντίθετα έγινε "επίσημος εθνικός στρατός" και πριν στεγνώσει η μελάνι της Βάρκιζας βγήκαν παγανιά και σκότωναν, φυλάκιζαν, εξόριζαν κομμουνιστές και ΕΑΣΙΤΕΣ. Έτσι ξεκίνησε ο εμφύλιος, ο οποίος ΜΕΘΟΔΕΥΟΤΑΝ από το 1941 (επί Γερμανικής Κατοχής, δηλαδή!!!) από τον Τσώρτσιλ και την Κυβέρνηση που ήταν στη Μέση Ανατολή. Ούτε αυτά, μην προσπαθήσετε να τα διαψεύσετε. Δεν σας παίρνει, γιατί σας ξεγυμνώνουν τα ΕΘΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, μεταξύ των οποίων και της ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ, θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας, να σας ξεμπροστιάζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News