Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Δικαιωμένος ο Γιώργος Καρασμάνης - Τι λέει για την υπουργοποίησή του

"Σας διαβεβαιώνω ότι, όπως έκανα ως βουλευτής, έτσι και ως Υπουργός θα πράξω το ανθρωπίνως δυνατόν για τα συμφέροντα των ελλήνων αγροτών και γενικότερα για την ύπαιθρο"

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική μου πορεία. Χάρη σε σας, είχα τη μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τον τόπο μας στο Κοινοβούλιο επί δεκαοκτώ συναπτά έτη, και να αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια να γίνει το καλύτερο για το νομό και τους συντοπίτες μας.

Σας ευχαριστώ θερμά και για τις ευχές σας για την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ήταν μια δικαίωση για τον Νομό μας, για μένα και, κυρίως, για όλους εσάς που με περιβάλατε με την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας, όλο αυτό το διάστημα.

Σας διαβεβαιώνω ότι, όπως έκανα ως βουλευτής, έτσι και ως Υπουργός θα πράξω το ανθρωπίνως δυνατόν για τα συμφέροντα των ελλήνων αγροτών και γενικότερα για την ύπαιθρο.

Γιώργος Καρασμάνης

5 σχόλια:

  1. Αυτη η τελευταία φράση μου κάθετε κάπως...
    τι θα πει Ανθρωπίνως δυνατό ??? εμείς θέλουμε να κάνεις πράξη όλα όσαελεγες και απαιτούσες με τις επερωτησεις σου στην βουλή τους προκατόχους σου.
    Αυτό περιμένουμε πλέον απο σένα Κυριε Καρασμάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 1:39 ,
      Αυτο το κακογουστο ας στσματησει ! Απαραδεκτο για ψηφοφορο του κοματος αλλα αλλου βουλευτη να σχολιαζει ετσι ! Μην κρυβεσαι πισω απο γενικοτητες , μην αφηνεις αιχμες γιατι σε χαρακτηριζουν ! Ανθρωπινως δυνατον θα πει ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ !Τι δεν κσταλαβαινεις ;

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ 5:49 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θελω να ρωτησω τον κυριο καρασμανη. ειναι αληθεια οτι υπεγραψε για την νομιμοποιηση της καλλιεργειας των μεταλλαγμενων? παρακαλω θελουμε απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μισθος του βουλευτη μηπως αντιστοιχει σε ενα φορτηγο ροδακινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News