Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μεγάλες διακρίσεις για τον στίβο των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 21-22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Εξαιρετική εμφάνιση για τον στίβο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών μετά από πολλά χρόνια στην κατηγορία των Παγκορασίδων με 3 μετάλλια (χρυσό, αργυρό και χάλκινο και την 5η θέση στη γενική βαθμολογία των Παγκορασίδων Α' με 51 βαθμούς. (γεννημένες το 1999 -2000).

1η η ΚΑΡΚΑΜΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ στα 80μ εμπόδια με εκπληκτική επίδοση 12.06. (12.21 στον προκριματικό)

2ες οι ΛΟΥΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΚΑΡΚΑΜΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ στην σκυταλοδρομία 4 Χ 300μ με επίδοση 3.02΄΄

3η η ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ στα 600μ με επίδοση 1.41΄΄ 77

7η η ΛΟΥΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στα 300 εμπόδια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις μικρές πρωταθλήτριες και στον σύλλογό τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News